2012. június 10., vasárnap

37 - Szerelem net

Szijasztok!
Ezer bocsi mindenkitől aki várta a részt tegnap! A vihar kicsit beakavart és délelőtt netem se volt.
Délután meg utaznom kellett és egy baleset miatt, aminek "szerencsére" csak tanúja voltam, még a meccsről is lemaradtam. Mostantól, nem fogok napot írni, hogy mikor hozom, mert sokszor én sem fogom tudni. Balcsipart, szezon, munka... Megpróbálom a heti kettőt, de egyet mindenképp. És felváltva...
A szavazatokat köszönöm és bocsi azoktól aki k Kézzel - lábbal-t vártak jobban. Annyit ígérhetek, hogy jövőhéten azt kaptok. :) Ennyi, nem csipogok tovább erről.
Tényleg sajnálom, hogy tegnap nem tudtam hozni!
Remélem azért tetszeni fog!
Várom a véleményeteket és köszönöm az előzőket. Kicsit késve de azokra is válaszoltam!
Jó olvasást!
Puszi nektek:
Vii



Danilla annyira aranyos volt. Oda meg vissza van a keresztapjáért és fordítva. Nem mutattam, de tudta, hogy kicsit tartok ettől a találkozástól. Máté nem mutatott be a szüleink pedig elvileg nem egy hónapig voltunk együtt tehát nem éltem át még ehhez hasonlót. Bár nem bántam. Liz mondott néhány dolgot, hogy mit vegyek fel és mit ne. Hogy viselkedjek és hogy ne. De hozzá tette nekem elég, ha csak magamat adom, és minden mást elfelejtek, amit mondott. Persze kell összezavarni, de végül is megfogadtam a tanácsát, és nem görcsöltem rajta.



Amúgy se lennék valaki más csak azért, hogy bevágódjak. Sergio szeret és ez az, ami számít.
Bátorítólag megszorította a kezem és rám mosolygott. Szükségem is volt rá. Pláne azután, amit „Nagyapi” mondott. Biztos nem engem képzel el a fia mellé, és ami azt illeti én se magamat. Legalább is nem egy hónap után. Meg amúgy se. Valahogy az álmaimban nem szerepel az esküvő. Kislányként is előbb akartam kukás lenni, mint hercegnő. Mondván milyen szép a narancssárga ruhájuk. A szoknyát ki nem állhattam. Emlékszem apu mit össze nem aggódott nehogy az legyek. Anyu pedig azzal nyugtatta, hogy ez csak egy gyerekkori fellángolás majd meggondolom magam. Persze akkor én kötöttem az ebet a karóhoz. Mert én bizony kukás leszek. Az emléken elmosolyodtam. Így nem úgy léptem be az ajtón, mint aki halálra van rémülve. Viszont négy csodálkozó szempár meredt rám, ránk. Vajon mi járhat a fejükbe? Mi megdöbbentőbb? Én, vagy én Sergioval? Mindenesetre idejét láttam megszólalni.
- Jó napot. - Köszöntem. - Vitali Frewer. - Mutatkoztam be, mert Sese épp némán próbált kommunikálni a családjával, hogy kezdjenek magukkal valamit, de nem járt sikerrel. A kezemet a családfő felé nyújtottam, aki hangomra észhez tért és elfogadta ugyan, de még mindig nem tért teljesen magához.
- Ööö... Jose vagyok, a feleségem Paqui. - Mutatott maga mellé. Első ránézésre szimpatikus nő volt és nem vettem a szívemre, hogy tetőtől talpig többször végigmér. Nem, mert lehet, én kínosabban fogom érezni magam, mikor ugyanezt nálunk is megejtjük. Szerintem apu képes és felméri ott helyben Sese kondiját, amivel aztán tényleg semmi gond, hogy képes-e megvédeni, ha úgy adódik...
- Örvendek. - Mondtam és örültem, hogy haladtunk is tovább.
- A lányom Mirian és a fiam René.
- Sziasztok. - Köszöntem nekik is majd Sesére néztem, aki egy bocsánatkérő mosollyal nézett le rám.
- Tündérke? - Szólt a kislánynak.
- Mi az? - Sétált oda hozzá.
- Megmutatod Vitalinak a plüssállataidat?
- Igeen. - Tapsikolt és már nyúlt is a kezemért. Jobb szerettem volna itt lenni, ha már egyszer rólam van szó, de nem ellenkeztem és Danilla is fel volt pörögve. Nem lett volna szívem neki nemet mondani.
- Sok van ám. - Mondta buszkén, amin nekem nevetnem kellett. Mintha magamat látnám. Rajongtam a plüssökért, és ahogy beléptem a szobába rájöttem, hogy nem eléggé. Neki még az enyémnél is sokkal több volt. Rengeteg szőrös, színes pamacs mindenfelé. Az egész kicsitől a nagyig. És volt egy hatalmas macija is, hasonló, mint amilyen nekem is. Mielőtt felköltöztem Pestre bedobozoltam, és óvodáknak, kórházaknak adtam őket. Csak azt a nagy macit tartottam meg, ami mindig mosolygott, aminek hatalmas barna szemei csillogtak, mintha lelke lett volna. Sokat voltam egyedül, de ő mindig velem volt és puha ölelése biztonságot adott. Nem féltem, mert tudtam, hogy a plüss macim lesz az, aki sosem hagy el.
- Az a kedvencem. - Jött oda és ölelte át a hatalmas állatot. - Sergio hozta nekem. Azt mondta, vigyáz rám.



- Igaza van. Nekem is volt egy ilyen nagy macim és akkor volt velem, amikor csak akartam.
- Tényleg? - pislogott. - Most hol van?
- A szüleimnél.
- Hm. Én sem vihetem magammal. Nem hiányzik?
- Néha. Mikor nagyon egyedül vagyok, de olyan már nincs sokszor.
- Mert most már Sese vigyáz rád? - Kérdezte. Szerettem a gyerekeket, mert őszintén kimondták, amit gondolnak, és nem kertelnek, hanem kérdeznek. Talán kicsit zavarba ejtően nyíltan. Van mikor nehéz úgy válaszolni, hogy meg is értse, amit kell, de ez most nem az a kérdés volt.
- Igen. Most már Sese vigyáz rám. - Mosolyogtam.
- Furán beszélsz. - Ráncolta össze a homlokát, és a megint nevetnem kellett.
- Én nem itt születtem. Egy másik országba és meg kellett tanulnom a nyelvet. Ezért beszélek furán.
- Messze van az a másik ország?
- Kicsit - Szomorodtam el, mert bár egy pillanatig se bánom, hogy ide költöztem, azért hiányoznak az ottaniak és egy picit a megszokott életem, de nem bánom, hogy a hátvéd felforgatta az egészet. Ez az állapotom viszont nem tartott sokáig, mert Danilla megsimogatta a fejem.
- Miért vagy szomorú?
- Nem vagyok.
- Akkor mosolyogj. Úgy sokkal szépebb vagy.
- Köszönöm. Te is nagyon szép kislány vagy egy igazi kis tündér.
- Gyere. - Fogta meg újra a kezem és kifelé húzott. Én csak mosolyogva hagytam magam és megpróbáltam nem foglalkozni azzal, hogy Sergio a semmibe meredve hallgatja a családját, akik elhallgattak mikor elhaladtunk mellettük. Sergio ránk mosolygott, mikor meglátott minket. Nekem pedig hála Danillának jó kedvem volt. A gyerekek nagy érzékkel tudják kiválasztani, hogy ki az, aki szereti őket és nagyon jól esett, hogy ilyen hamar megbarátkozott velem.
- Kislányom, ne vidd messzire Vitalit. Mindjárt ebédelünk. - Mondta René, amire nem igazán reagált a kisasszony. - Hallod?
- Okéé. - Mondta, és halkan kuncogtam szemforgatásán. És még csak öt éves lesz. Nem irigylem az idősebb Ramost. Nem lesz könnyű dolga vele. A hátsó udvar egy egybefüggő zöld terep volt. Ezen meg se lepődtem. A kicsi lány előre indult, én pedig követtem. Miközben sétáltunk ő mesélt. Semmi összefüggés nem volt abban, amit mondott, de öröm volt hallgatni.
- Elfáradtam. - Csücsült le a fűbe, rengeteg fehér szirmú, kis virág közé. Annyira imádni való. Leültem elé törökülésbe és leszedtem egy virágot. Aztán még egyet, hogy a másik mellé tegyem. Érdeklődve nézte mozdulataimat.
- Mit csinálsz? - Kíváncsiskodott.
- Majd meglátod. Szedsz nekem virágot?
- Aha. - És letépett egyet majd átnyújtotta, én pedig a többihez raktam. Ezt egészen addig folytattuk, míg egy hosszú füzér nem lett, amit összekötöttem és így koszorú lett belőle. A fejére tettem. Most már tényleg úgy nézett ki, mint egy tündér.
- Az enyém? - Tapogatta meg a fejecskéjén. Én pedig csak bólintottam. - Köszönöm. - Ujjongott és legnagyobb meglepetésemre megpuszilt. - Megmutatom nagymaminak...

- Mami, mami, mami nézd mit csinált nekem Vitali. - Rohant be a házba.
- Nahát. Nagyon szép. Megköszönted? - Kérdezte és mosolyogva rám nézett. Válaszként csak bólintottam. - Mossatok kezet, mindjárt eszünk.
- Megmutatod hol a mosdó?
- Aha.
- Danilla, nem aha, hanem igen. - Mondta neki az apukája. - Szólj rá nyugodtan. - Nézett rám.
- Ó a világért sem venném el tőled ezt a feladatot. Én inkább a jó oldalon maradok. - Vigyorogtam és elindultam a kislány után.
- Ülsz mellém? - Kérdezte az asztal mellett állva.
- Kicsim, hagyd levegőt venni.
- Hagyja csak nem zavar. – Mondtam Paqui-nak.
- Neked van testvéred?
- Nincs. Se kicsi, se nagy.
- Unokatestvéred? – Megráztam a fejem. Mindig is szerettem volna tesót vagy legalább egy unokatestvért, de nem adatott meg.
- Anyu egyedüli gyerek volt, ahogy én is. Apunak volt testvére, de az ő családját nem ismerem. – Meséltem miközben nekiálltunk a levesnek.
- Hogyhogy? – Érdeklődött tovább és tényleg láttam rajta, hogy érdekli is, ahogy a velem szemben ülő hátvédet is. Semmit nem tud még a családomról. Jóformán semmit. Alig észrevehetően sóhajtottam egyet.
- Apu szülei nem támogatták anyuval való kapcsolatát, mert szerintük nem volt hozzávaló, de ő szerette és elvette feleségül, mire kitagadták. Még a testvérei sem beszélnek vele.
- És rád se voltak kíváncsiak?
- Nem. Küldtek nekik képet rólam a születésem után, de visszaküldték azzal, hogy nekik nincs fiúk, így nem lehet unokájuk se. – Rántottam meg a vállam. Éreztem, hogy Sergio néz, de nem akartam látni sajnálkozó tekintetét. Nem igazán szerettem a fájó dolgokról beszélni. – Nem vagyok leveses, de ez nagyon finom. – Mondtam elterelésképpen és szerencsére bejött. Ezek után már teljesen hétköznapi dolgokról beszélgettünk.
Ebéd után Danilla aludni ment. Sergio pedig elvitt, hogy megmutassa a szülővárosát. Kíséretképp pedig jött a két testvére is. Sese és Mirian bementek valami boltba René meg én pedig kint vártuk meg őket.
- Bocs, hogy olyan bunkón fogadtunk. Csak tudod nem rád, vagyis nem ilyen lányra számítottunk, mint amilyen te vagy. Félre ne érts. Kellemeset csalódtunk, Sese azt mondta a neten ismerkedtetek. És nem így gondoltam, ahogy meséltétek. Azt hiszem te vagy az első, akibe a személyisége miatt szeretett bele...
- Kénytelen voltam. – Ölelt meg az említett és nyomott puszit az arcomra. Mióta itt vagyunk először. – De megérte.
- Hát én rá se ismerek az öcsémre. – Kapcsolódott be Mirian is. – Tudhatsz valamit. - Kacsintott rám.
- Csak semmi perverzitás. – Mondta Sese.
- Ugyan már. – Lökött rajt egyet a nővére.
- De tényleg. Víta még nem volt úgy senkivel. – Mondta, és belevörösödtem abba, hogy ezt így nyíltan megbeszélik. Tudtam, hogy én ezt nem érthetem, hisz nincs testvérem, de ha lenne biztos én is, mindent megbeszélnék vele. A két döbbent arcot látva nevetnem kellett.
- Szerintem ennyi infó elég lesz mára. – És nem feszegettük tovább a kérdést.
Idő közben elváltunk tőlük. Miri kész tények elé állított egy csajos estét illetőleg, mondván ideje, hogy valaki belevigyen az életbe. Hiába kértem Sesétől a képzeletbeli mentőövet még támogatta is az ötletet. Mire én csak annyit mondtam, hogy ezt nagyon meg fogja bánni és nem azért, mert hagyta, hanem azért mert helyeselte. Sétálgattunk a környéken és igazából egyikünket se érdekelte, hogy esetleg címlapra kerülünk. Megmutatta a helyet ahol felnőtt. Betekinthettem az életének abba a részébe, amit nem sokan ismernek. Akkor ott nem a Real Madrid hátvédje volt, és nem is a Madridban élő Sergio, hanem az Andalúz. És minél többet tudtam róla annál jobban akartam, hogy ő is megismerje az én életem. A családja szimpatikus volt, az első döbbenetet leszámítva, de felejthető volt Tündérkének köszönhetően, aki elfogadott elsőre és végül a családja is, akik azzal búcsúztak, hogy amint tudunk, menjünk. És bármikor szívesen látnak még egyedül is, ha úgy van. Tudtam, hogy fontos volt neki ez a találkozó és jó volt látni mennyire örült annak, hogy a családja elfogad engem.
Még világos volt mikor elindultunk vissza Madridba.
- Elmeséled, mi volt a téma, míg én plüssöket nézegettem? – Elnevette magát. – Ennyire szörnyű nem lehetett.
- Nem, nem volt szörnyű. Apa megkérdezte, hogy esetleg börtönbe akarom e tölteni a 20-as éveim hátralevő részét liliomtiprásért. Persze megnyugtattam, hogy már papíron is felnőtt vagy és úgy is viselkedsz. Anyu nem akarta elhinni, hogy képes vagyok olyan lánnyal együtt lenni, aki garbót hord és nincs kint mindene. – Nevetett. - René igazából valami bányarémet várt, mert neki csak annyi jutott el az agyáig, hogy emaileztünk, de Ő már akkor a szívébe zárt mikor látta, hogy viselkedsz tündérkével. Ami pedig Mirit illeti, hasonlóképpen volt a dologgal, leszámítva, hogy egy üresfejű kirakatbabára tippelt. Viszont vele el kell menned arra a csajos estére.
- Elmegyek én, azon ne múljon. Nem nekem fog fájni.
- Ugyan kicsim, Te a légynek se tudnál ártani. – Vigyorgott, de én nem mondtam rá semmit. Majd meglátjuk...

A soron következő meccs az Apoel elleni visszavágó volt, amit 5 - 2-re nyert a hazai csapat így bejutottunk az elődöntőbe ahol is a Bayern Münchennel kell majd megmérkőzniük a döntőbe jutásért.
- Jó voltál. – Súgtam gyorsan a fülébe még mielőtt belépett volna az öltözőbe. A sajtótájékoztatót hamar lezavarták. Bírtam Josét. Csak annyit mond, amennyit ténylegesen muszáj. Se többet, se kevesebbet. Így viszonylag hamar hazafelé indultunk. Mivel én vezettem, hozzám.
- Nagyon csendben vagy. Ugye nincs baj? – Kérdeztem, már a négy fal között. Mert nem volt rá jellemző, hogy ennyire csendes legyen.
- Semmi baj, csak kicsit fáradt vagyok. Fel kéne töltődnöm. Nem akarsz az akksi töltőm lenni? – Vigyorgott kajánul.
- Aha és te vagy fáradt ugye Ramos?
- Jól van na, csak gondoltam megpróbálom, de nem egyébként tényleg fáradt vagyok és tudod kicsim, – Tűrte el a hajam a fülem mögé és jött egy lépéssel közelebb. – Nekem most elég, ha hozzám bújsz, mert így tudom, hogy itt vagy velem.
- Hogy bírod? – Csúszott ki a számon a kérdés, mire felnevetett.
- Te kis csacsi. Szeretlek és ez erőt ad, kitartást és tudom, hogy érdemes várnom, mert úgy vagy képes szeretni, ahogy nem sokan. És én már így nyertem, hogy elmondhatom, veled fekszek, és veled ébredek. – Mondta, én pedig úgy éreztem, percről percre egyre szerelmesebb leszek. Így pedig a legjobb úton haladt afelé, hogy ne csak a lelkemmel, hanem a testemmel is szeressem. Sergio túlságosan spanyol volt és túlságosan férfi, na meg tapasztalt ahhoz, hogy ezt ne tudatosan csinálná. De nem érdekelt. Nem, mert engem akart...
Másnap hajnalok hajnalán a telefonomra keltem. Számomra ismeretlen szám villogott a kijelzőn. Már olyan régen keltett valaki más Sergion kívül, és egyedül rá nem tudtam haragudni. De ő most sehol nem volt. Mérgembe kikapcsoltam a telefont anélkül, hogy megtudtam volna ki az. Főztem kávét és egy nagy bögrébe áttöltve felöntöttem hideg tejjel és a tejeskávémmal a kanapéra vackoltam magam. Az agysejtjeim még bőven aludtak így bambulva kortyolgattam az italom. Ebből az állapotból még a kintről érkező zörgés se tudott kirángatni. Hallottam ugyan mindent, de továbbra is egy nem túl távoli pontra meredtem. Mikor viszont Sergio belépett ránéztem. A papírzacskó a kezében valószínűleg reggelit rejtett, aminek fahéj és kakaó illata volt. Letette a konyhapultra és felém indult.
- Azt hittem én kelthetlek. – Ült le mellém.
- Jobb lett volna, de elkéstél, így most kénytelen vagyok a tejeskávémmal intim pillanatokat átélni. – Kortyoltam bele mosolyogva.
- És mi lenne, ha velem folytatnád?
- Ha elveszed a kávém én nagyon, nagyon, nagyon nyűgös leszek. – Figyelmeztettem.
- Te már most az vagy. Mi a baj? – Kezdte el simogatni a lábamat.
- Felkeltettek.
- Kicsoda?
- Nem tudom. – Vettem el a telefonom az asztalról és mutattam meg neki a számot.
- Ez csak a nővérem. – Nevetett.
- Nem tud aludni?
- Felhívom, megkérdezem, mit akar. – Emelte fel a telefont.
- Hola Mirian. Miért zaklatod a barátnőmet korán reggel?... Ja, hogy nem rám tartozik... Azért ne vidd túlzásba... Én is megyek... Mi az, hogy nem?... De bízok benne, benned viszont nem... Miri... Mirian... Jó feladom, csináljatok, amit akartok. – Mondta dühösen, a kezembe nyomta a telefont és a konyhába ment. Én csak nagyokat pislogtam.
- Hola Mirian. Ez mi volt?
- Hola Vitali. Semmi, csak az öcsém azt hiszi, attól mert hosszú a haja, helye van egy csajos buliba.
- Relatív. Ha olyan helyre megyünk, ahol csak csajok vannak, akkor még a környéken se szeretném meglátni. Viszont ha olyan helyre megyünk, ahol vannak pasik is, akkor miért ne jöhetne?
- Mert nem és kész.
- És szerinted mennyi ideig tart neki, míg megtudja, hol vagyunk?
- Az már más kérdés. Na de hagyjuk az öcsémet. Mit csinálsz holnap?
- Elvileg nincs fix programom. Vagyis eddig nem volt.
- Most már van. – Mondta és hallottam a hangján, hogy vigyorog.
- Egy kérésem van. Ne gyere korán. – Mondtam mire Sergio mögöttem nevetni kezdett.
- Nyolc? Kilenc?
- Mi? Azért tízig számolj el.
- Mi vagy te, mormota?
- Nem csak elviselhetetlen vagyok álmosan.
- Rendben akkor tízre ott leszek nálad. A címmel ne fáradj, már megvan. – Mondta mire én Sergio felé fordultam és a lehető legcsúnyábban néztem rá, de ő feltűnően másfelé nézett.
- Oké, szia Mirian. – Tettem le a telefont és oda sétáltam hozzá.
- Tudod Ramos megérdemelnéd, hogy megegyen a fene. Oké, hogy Ő a nővéred de a címem bizalmas információ.
- Megfenyegetett. – Nézett rám ártatlanul.
- Kac-kac. – Haraptam bele egy fahéjas csigába, amit nagyon szerettem.
- Elmondod hova mentek?
- Csak szeretnéd.
- Ne már, ez most komoly?
- Ha te nem árulkodtál volna most én, megtenném, de így hagyom, hogy majd megtalálj. – Persze erre elhúzta a száját. - Ugyan már, meddig tart ez a Real Madrid világklasszis hátvédjének? – Kérdeztem talán egy kicsit kacéran. Mire elmosolyodott és a székem elé állt, amire én időközben felültem.
- Tudod mennyire, imádom, mikor bókolsz? Tőled ez annyira izgató. – Mondta, miközben az arcomat cirógatta. Nyeltem egyet, de próbáltam állni a tekintetét.
- Na ne mond. – Játszottam a közömböst.
- De, bizony és te ezt nagyon jól tudod.
- Talán igen, de az is lehet, hogy nem.
- És tudni szeretnéd?
- Mindennél jobban, – Hajoltam hozzá közelebb. – de nem most. El fogsz késni. – Hívtam fel a figyelmét rá. Mire csak sóhajtott egyet. Nem tudtam, meddig fogjuk ezt játszani. Vajon mikor fogjuk átlépni azt a határt, amit most is feszegetünk. Tisztában voltam vele, hogy java részt rajtam múlik a dolog, de én még vártam. Vártam egy tökéletes pillanatra, az érzésre, amikor gondolkodás és kétely nélkül mondhatom, hogy akarom, és se a testem, se a lelkem nem mond nemet, mikor minden porcikám csak érte kiállt.
- Akkor holnap egész nap Miriannal leszel?
- Ahh egész nap. – Nyögtem és letettem a homlokom a konyhapultra,
- Nyugi, nem lesz olyan szörnyű.
- Az én mércémmel a nem szörnyű olyan, mint egy rémálom.
- Ha nem akarsz elmenni, nem kell. Legalább én is nyugodtabb leszek.
- De elmegyek. Adok egy esélyt magamnak a party királynő cím megszerzésére. – Vigyorogtam.
- Na akkor, azt hiszem, hamar ki kell derítenem hova akar vinni a nővérem.
- Nyugi, gondolom nem farkasok közé.
- Édes kis szívem, Te a ragadozók dédelgetett álma vagy.
- Csak nem félsz, hogy lecsapnak a kezedről. – Vigyorogtam.
- Kizárt.
- Nagyon biztos vagy magadba. – Mondtam mire csak elmosolyodott és egy olyan csókot adott, ami tetőtől talpig bizsergetett. Mikor pedig elvált ajkaimtól, hirtelen azt se tudtam, hol vagyok. Csak azt éreztem, hogy kell még.
- Azt hiszem, lehetek is. – Nézett rám diadalittasan. – Szeretlek. – Súgta a fülembe, amitől jólesően rázott ki a hideg. Na igen, azt hiszem ez az, amit semmire se cserélnék el...

19 megjegyzés:

  1. Hát olyan hamar vége lett:)
    Amúgy nagyon jó lett nekem nagyon tetszett az egész fejezet:) A kicsi Daniella tényleg egy tündér:) örülök hogy Sergio családja ilyen jól fogadta Vitalit, és meg szerették:)
    Hát kíváncsi leszek én erre a csajos napra kinek fog fájni jobban??
    Várom a következőt:)
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De majd folytatódik! :)
      Örülök, hogy tetszett. Nem akartam túlbonyolítani és már miért ne szeretnék? :)
      A következő rész arról fog szólni! :)
      Igyekszem ahogy tudok!
      Puszi:
      Vii

      Törlés
  2. Sziaaa babucim :)
    olyanszupervoltaz éjszakám :) ;) amúgy majd írj vissza Facen ! :D

    ám:
    oké, oké bevallom hősiesen, hogy nem Szerelem net-et vártam, de! de, nagyon tetszik, és az is, hogy végre a család elé tárult a kis husi ! :D Serg tényleg csak a tökéleteset látja ebben a csajban és ez roppant mód szimpatikus.. remélem a csajos buli részt azért elolvashatjuk Serg szemszögből is mert, imádom az idegbetegen féltékenykedő idióta fejét *-*

    amúgy, Miri kicsit túlpörgi..remélem nem nagy vásárolós csajos napot akar, mert attól Vii agya két felé fog állni.. :D ja, sé a rosszba se vigye bele..! ja, és ha lehet ne kerüljenek címlapra se... és Laráról se áradozzon! oké, oké befogom ! :D

    a vége meg.. óhjaj, egyre közelebb.. ha már a csókba belebizsereg, akkor itt nincs már sok :P mert ha egy csókkal ezt éri el, mi lesz, ha éjszaka, egy ágyban, egy pici simi meg miegymás is hozzájárul :P

    na, szóval imádtam, nagyon.
    ♥ ♥ ♥ puszillak

    ui.:*-* ♥ Hanga+Cris ♥ *-* ♥ Isa+Iker ♥ *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szijaa drágaság!
      Szóval szuper éjszaka? Szuper! :) Írok írok nemsokára! :)
      Igen tudom, te a másikat vártad de roppant mód örülök, hogy azét ez is tetszett... Ó hát igen, túl vagyunk egy bemutatkozáson. Sergio szerelmes a meg hát Vitának sincs túl sok rossz tulajdonsága... :)
      Ki nem hagynám a bulit Sergio szemszögéből! :P így hogy te is akarod meg főleg nem... :)
      Miri már csak ilyen. Majd meglátjuk elveti-e a sújkot. :)
      Sergio nagyon nagy hatással van a csajszira, aki pedig egyre jobban érzi amit kell... :)
      Örülök, hogy tetszett!
      És nyugi, a következő kézzel-lábbal lesz! ;)
      Millcsi puszcsi! <3

      Törlés
  3. Hola Csajszi!

    Nagyon tetszett, mint mindig! :) Mindig megéri rá várni :)
    Danilla de aranyos kislány! tényleg egy igazi tündérke.:)"Akkor mosolyogj. Úgy sokkal szépebb vagy." Annyira édes *.* :)
    Ugye én azt tippeltem, hogy ezen a családlátogatáson lesz valami bonyodalom, de szerencsére simán ment minden. :)
    Süsü meg Vita nagyon feszegetik már a határokat, kíváncsi vagyok, hogy mikor lépik át... ;)
    Mirian meg remélem nem készíti ki vásárlással meg egyebekkel szegény csajszit :D Vita nagyon nem olyan típus, aki ezt szereti. :)
    Várom a folytatást! :)

    puszi:
    Detti

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szija Detti!
      Örülök, hogy tetszett és köszi, ez nyugtató! :)
      Sok volt körülöttem a gyerek szóval a karakterek is közel állnak hozzám. :) Meg szerintem egy kisgyerek karaktere nem lehet más csak arányos! :)
      Hát zötyögősen indult, de szerették. Fontos szempont, hogy Süsü happy... Most esik le hogy ez így kicsit Shrekkes... :D Csak Sese a sárkány Vitali a csacsi... Megy ez... :D
      Bizony! Feszegetik... Hosszú előjáték :P
      Majd meglátjuk mit csinál Mirian...
      Igyekszem vele!
      Puszillak!

      Törlés
  4. Húh, nagy kő esett le a szívemről, azt hittem nagyobb gond lesz a családdal, de így megkönnyebbültem! :)) Danilla tényleg egy kis tündérke, hiába a gyerekek mindíg tudják oldani a hangulatot. Másrészt meg miért ne hordhatna valaki garbót, ha még abban is halál dögösen néz ki?! (amúgy én úúúúgy szeretnék egy képet Vitaliról!!!) Várom Ramos nővér csajos estjét és hogy mi fog kisűlni belőle. balhé szagot érzek, de remélem nem lesz igazam! :)) Puszillak csajos! Imádtam mint mindig! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szija!
      Örülök, hogy megkönnyebbültél! :)
      Bizony, a gyerekek sok mindenre képesek!
      Nincs gond a garbóval ha valaki tényleg dögös benne. De mikor Ramos anyu ezt mondta arra gondolt, hogy Sergio eddigi barátnői nem voltak túl szolidak... :)
      Lesz kép... Meg már volt is! :)
      Maglátjuk milyen lesz az a csajos este... :)
      Puszi:
      Vii

      Törlés
  5. Szia!

    Nagyon tetszett most is a fejezet! Úgy olvastam volna még tovább!
    Danilla nagyon aranyos volt, ahogyan lefoglalta Vitalit. A négy felnőtt döbbent arcát, meg magam előtt látom :P Biztos, hatalmas meglepetés lehet, hogy nem egy újabb modell van előttük!
    Viszont ezzel a liliomtiprós szöveggel elgondolkodtattál, mivel ha az Álmomat nézzük, akkor Fernando liliomtipró! XD Nagyon tetszett ez a rész is :)
    Sergio és Vita nagyon aranyosak együtt. Kíváncsi vagyok, hogy meddig fogja bírni a szexmentes életet és Vita meddig fogja húzni szegényt?! Illetve arra is, hogy Miri mit talált ki!
    Várom a folytatást!

    Puszi, Bett

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szija!
      Örülök, hogy tetszett.
      Bizony volt meglepetés és a kislány mentette a helyzetet.
      Hm... Ferando liliomtipró? Hm egy kis infó a jövőre nézve. Végül is ha azt nézem Sese is az lenne, de itt most életkorra hivatkozva nem az. :)
      Víta is kap rendesen nem csak Sergio... Főleg mióta a spanyol tudja, hogy milyen hatással van rá. :)
      Miri estéje a következőbe lesz!
      Igyekszem. :)
      Puszi:
      Vii

      Törlés
  6. Szia Vii! :)
    Sajnálom, hogy csak most írok, de mentségemre szóljon, hogy államvizsgáztam, de már túl vagyok rajta és habár kicsit megkésve, de lelkesen írom a kommentárt! :)
    Nagyon tetszett a rész! :)
    Vártam a szülőknek való bemutatást és reméltem, hogy valahogy így fog elsülni a dolog... :) Vitali egy szerethető személyiség, ráadásul sokat számít szerintem, hogy Sese is boldog vele és szereti... :)
    Danilla nagyon édes volt, de hát ezt már az előző résznél is láthattuk :)
    Mirian szerintem is kicsit túlpörgi ezt a csajos napot, ahogy Vitalit ismerjük szerintem nehezen fogja bírni... :) Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz, Sergio tuti meg fogja találni őket és nagyon remélem, hogy mindent átgondol majd kétszer mielőtt cselekszik, mert még egy hülyeségből adódó vitát már szerintem nem ennyivel úszna meg... mázlija van, hogy Vita ennyire szereti :)
    Most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy meddig bírják ezt a helyzetet, már szerintem Vita sem sokáig... :)
    Nagyon örültem, hogy ebből kaptunk folytatást és várom a következőt! ;)
    Puszi, Andika

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szija Andika!
      Semmi gond! Örülök, hogy írtál és hogy tetszett amit olvastál. Valaminek jól is el kell sülni. :) Bizony számít, hogy Sese mit érez. Bizony Danilla lefoglalta szépen Vítát.
      A következő részből kiderül, hogy Miri mit tervez és meglátjuk Vitali hogy bírja majd az esetleges kiképzést. :) És hogy Sese alkot-e vagy sem. :)
      Már mindkettő nagyon közel van ahhoz a bizonyos ponthoz, de nem eléggé... :)
      Sietek vele, de most Kézzel-lábbal jön!
      Puszi:
      Vii

      Törlés
  7. Hola Vii!
    Nagyon tetszett ez a rész is, az egész. Tök egyben volt.;))
    A szülői bemutatástól tartottam, de alaptalan volt, ahogy látom. Hisz végülis Vita önmagát adta, és bármilyen kezdet alakul ki, nagyon megszerethető személyiség.:)
    Danillát itt is imádtam, annyira cuki.*.*
    Azért a két fiatal között a határfeszegetés meg van, a kérdés csak az. Mikor fogják átlépni?:) nem kell a válasz ám, majd kiderül úgyis.:))
    A csajos estére is kíváncsi leszek.
    Várom a folytatást!
    pacsi D.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hola Déé!
      Köszi, örülök, hogy tetszett. :)
      Csak az első döbbeneten kellett túl lenniük és tádám... Szeretik :)
      Örülök, hogy Danilla olyan lett amilyennek szerettem volna, hogy egyen. :)
      A csajos este a következő rész lesz! :)
      Igyekszek még a hétre hozni! :)
      Pacsii:
      Vii

      Törlés
  8. Hola Vii! :)
    Megkésve, de ittvagyok. Szerencsésen a laptopom meghalt, most tudták megcsinálni, de itt vagyok! :D Szóval imádtam! Annyira jó rész lett. Danilla annyira aranyos, és imádta Vitalit. Hát kicsit furán fogadták, de végül is nem lett hatalmas családi balhé, és Sese tesójai jó fejek. Várom a folytatást, a Kézzel-lábbal-ból is! :) Siess velük! :)
    puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hola csajszi!
      Örülök, hogy ideértél és hogy imádtad.
      Danilla bizony elsőre elfogadta Vitalit a család meg másodszorra. :)
      Nem lett gond az a lényeg! :)
      Sietek! :P
      Puszi:
      Vii

      Törlés
  9. Sziiia Drága Vii!

    Lesütött szemmel sunnyogok ide hozzád..pofátlan módon eltűntem, de mobilról mindig követtem az eseményeket...deee ígérem ezentúl újból rendszeresen írni fogok neked...
    Húú közel 7fejezet óta nem is írtam és hát annyi minden történt azóta, hogy csak pislogok és pislogok és pislogok.
    Vita Madridba költözött, nem fogadta el a Real állásajánlatát, Sese faszfej volt... éés majdnem (persze legnagyobb bánatomra) megtörtént az aminek meg kellene történnie (na jó nem köntörfalazok is... azt hiszem nem csak én vagyok már kiéhezve egy jó kis hancúrra :D ) dee tisztelem ezt Vitában, hogy annak ellenére, hogy egy überhíres csávóval jár nem dobja el a bugyiját!! :) Sese fejébe nagyon belepillantanék, szerintem már nagyon kis cérnaszál tartja egyben a pasit... előbb vagy utóbb kis "álnok" módon végleg elcsábítja Vitát, de ahogy gondolom neki se lenne ellenére... de hát természetesen amikor majd felkészült már erre. :)
    Dee nagyon remélem a jövőben nem lesz Sesének még több kiakadása, mert szerintem ebbe Vita is bele tud unni egy idő után... hát én már biztos megpofoztam volna, hogy állandóan kombinál mielőtt kérdezve esetleg használná azt a "parányi" agyacskáját :D
    Ez családi látogatás nagyon tetszett... Dana imádnivaló kis Ramos lehet a valóságban is :)).. és külön örültem annak, hogy nem ellenségesen fogadta Vitát. De a család... hát először nem is tudtam elképzelni, hogy mire vannak úgy "kiakadva", de kellemes csalódás volt hogy mindenkinek tetszett. Szerintem René biztos azt hihette, hogy Sese csak felbérelte a csajt esetleg délibábot lát, hogy életében először nem egy plasztik, agyonsminkelt,platform cipős, műszempillás műnőt lát az öccse mellett :) :D
    Tudod mit várok én már nagyon?? Vita szülők vs Sergio Ramos meccset :))
    Na és persze a Miris napot is várom...kíváncsi leszek, hogy mi fog történni. Ramos élesíteni fogja a kapcsolatait és lehet hamarabb tudja, hogy hova mennek a lányok, mint ő maguk. :D
    Várom a folytatást..naagyon, kommentel is rendszeresen jövök majd, mert így megint csak egy összevisszaságot kaptál XD
    Remélem mondanom sem kell, hogy imádom még mindig, amit csinálsz! Óriási rajongód vagyok :))

    puszillak kedves :)

    Ni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szija Ni! :)
      Örülök neked!
      Hiányoztál! :$ De hát ha nincs idő hát nincs idő én azt is megértem! :)
      Hú hét rész az nem kevés és bizony azalatt történt néhány dolog és van ami még mindig nem történt meg. :P Bocsi... De hát ami késik nem múlik...
      A következő részben belekukucskálhatsz majd Sergio fejébe. :) Meglátjuk ő hogy bírja.
      Víta ilyen kis türelmes higgadt és megbocsájtó. Sese meg örülhet. És annak is, hogy a barátnője ilyen szeretni való. Sergio és Víta szülök találkozására van néhány tippem, de még nem véglegesítettem a dolgot. És az még arrébb lesz! A csajos nap a következő részbe ami szerintem pénteken lesz. :)
      Köszönöm, hogy írtál és mindent amit. :)
      Puszi drága Ni :)
      Vii

      Törlés
  10. Hola, itt is megérkeztem! :D Lassan, de biztosan haladok a cél felé :D
    "Amúgy se lennék valaki más csak azért, hogy bevágódjak. Sergio szeret és ez az, ami számít." Ez egy nagyon bölcs gondolat Vitától, egyike azon tulajdonságainak, ami miatt szeretem a karakterét, és gondolom ami miatt Sese is szereti őt.
    Én is ilyen voltam gyerekként, mint Vitali, soha nem akartam hercegnőnek öltözni, és utáltam a rózsaszínt. :D
    Sese milyen finoman távolította el Vitát a csatatérről. :D Danilla plüssállat-birodalma *.* Nekem is volt, bár gyanítom, nem ekkora :D Tényleg tündéri ez a kislány, az a szemforgatás :D
    "Ó a világért sem venném el tőled ezt a feladatot. Én inkább a jó oldalon maradok" - ezen olyan jót nevettem :D Én is így szoktam lenni vele :D
    Tetszik ez az ismerkedős fázis a kapcsolatukban. Tényleg, olyan kis aranyosak együtt :)
    " Apa megkérdezte, hogy esetleg börtönbe akarom e tölteni a 20-as éveim hátralevő részét liliomtiprásért." Sese-aput bírom :D Ez haláli beszólás lehetett :D Renét meg Crist össze kéne engedni, ha mindkettőnek itt leszabályoz az agya. :D
    "Ha elveszed a kávém én nagyon, nagyon, nagyon nyűgös leszek." Mintha magamat hallanám hétfő reggel... meg kedden... meg ami azt illeti az összes reggelen. :D
    "Semmi, csak az öcsém azt hiszi, attól mert hosszú a haja, helye van egy csajos buliba." Naa, ez gonosz :D Bár jobban meggondolva... :D De nem mondok semmi rosszat, és ízléstelent Ramos hosszú hajára, de csak azért, mert már levágatta. Mérföldekkel jobb így... :D
    Nagyon-nagyon tetszett ez rész is, futok tovább komizni :D
    puszi, Dorcsy

    VálaszTörlés