2012. június 6., szerda

36 - Szerelem net

Szijasztok!
Meghoztaaaam!
Nem lett valami veszettül izgalmas, de majd alakul! :)
Jó olvasást hozzá!
Puszi:
Vii

- Jó reggelt. – Hallottam meg édes hangját az első mozdulatomra. Nem nyitottam ki a szeme csak elképzeltem mosolygó arcát és én is mosolyra húztam a szám. Aztán nyújtóztam egyet, és csak azután néztem rá. Rá kellett jönnöm, hogy nincs olyan képzelő erőm, ami tükrözné a valóságot.
- Neked is. – Mondtam halkan és örömmel vettem tudomásul, hogy még mindig a karjaiba vagyok. Félig kitakarózva a pólóm pedig majdnem a nyakamba. Szégyenlősen húztam volna vissza a hasamra, de nem engedte.
- Ezt ne vedd el tőlem. – Mondta és egészem a mellem vonaláig tolta a felsőm. Cirógatni kezdte a hasam és az oldalamat, amitől jól eső borzongás futott végig testemen. Aztán zavarom egyből a semmibe veszett és próbáltam köhögéssel leplezni nevetésem. Persze sikertelenül. Ezért csak nevetve hasra vágtam magam.
- Csiklandós vagyok. – Adtam választ ki nem mondott kérdésére. Erre már Máténál rájöttem. Hihetetlen érzékeny vagyok a lágy érintésre, de csak arra. A durva csiklandozásra nem reagálok így.
- Alig értem hozzád.
- Pont ezért.
- Akkor ez neked nem is jó? – Kérdezte. Na most erre mit mondjak? Igazából én sem tudom. Jól esik, ha hozzám ér, de közben csiklandoz.
- Ez nem ilyen egyszerű. De hagyom, hogy kitapasztald, mit hoz ki belőlem az érintésed. – Mosolyogtam.
- Ez tetszik. – Vigyorgott rám.
- Sejtem.
- Eljössz a meccsre? – Körözött ujjával már hátamon.
- Kénytelen leszek.
- Miért?
- Mert míg rád vártam tegnap, még felhívtak, hogy amíg nem találnak másik fotóst, addig, ha tudom vállaljam be a meccseket. Én meg nem tudtam nemet mondani.
- Értem. Akkor velem jössz Pamplonába is?
- Neem, mert be kell ugranom a leendő munkahelyemre, és a kettőt már nem tudom összeegyeztetni.
- De nem vezetni akarsz ugye?
- Sergio egy apám már van. Köszönöm szépen. Te maradj csak a pasim és aggódj értem egészségesen.
- Csak a psaid? – Vonta fel a szemöldökét.
- Na jó! – Sóhajtottam. – Alvótársam, őrületbe kergetőm, sztár focistám, süsüm, szerelmem. Jó így?
- Sokkal! – Csókolt meg - De mi az a süsü?
- Majd ha jó leszel, elmondom. – Vigyorogtam. – Mikor kezdődik az edzésed? – Kérdeztem, mire az órájára nézett.
- Másfél óra múlva.
- Értem. Akkor, reggeli?
- Jöhet, vagyis megyek, mert gondolom, nem kapom ágyba. – Ült fel. Én pedig négykézlábra tornásztam magam.
- Ami azt illeti, ma kivételt tettem volna szülinapos, de ha te kint akarod megenni, akkor nem erőltetem. – Mosolyogtam rá a legártalmatlanabb nézésemmel párosítva.
- Hogy te milyen vagy. – Rázta meg a fejét mosolyogva. – Nem tudok kiigazodni rajtad.
- Hm… Engem nem zavar. – Mondtam és kiszállva az ágyból a konyhába mentem. Bekapcsoltam a beltérin a rádiót. A hűtőből előszedtem a reggelihez valót és nekiláttam a konyhám felavatásának. Liz feltöltötte a hűtőt és a szekrényt, de erre meg is kértem, nem úgy, mint a ruhatáram bővítésére.
- Letusolok, jó? – Lépett mellém a hátvéd. Megráztam a fejem. Letettem a kést, amivel a paradicsomot szeltem és vágtam egy grimaszt. Csak utána fordultam felé.
- Ezt most komolyan megkérdezted?
- Úgy tűnik.
- Sese ha nem lett volna elég egyértelmű az ajándéknak szánt kulcs, akkor mondom, hogy érezd otthon magad. Nem azért csomagoltam be, hogy be tudj vele jönni egyszeri alkalommal.
- Jó oké értem. – Húzott nevetve magához, és puszilt meg.
- Menj, mert mindjárt kész leszek és hidegen nem finom. – Löktem meg csípővel, ami felért nála egy simogatással.
- Imádlak. – Nyomott még egy puszit a fejemre és eltűnt. Halkan dúdoltam a rádióban szóló dalt miközben sült a sajtos rántottám. Nem akartam túl sok és nehéz ételt készíteni, mert a végén még mindent megette volna edzés előtt. Lekapcsoltam a sütőlapot és átmentem a gardróbba, hogy előkeressem azt a ruhát, amit Sese nálam hagyott az egyetlen látogatásakor. Tanácstalanul kezdtem el távolról nézni a polcokat, hátha kiszúrom és jó öt perc után meg is találtam csak kicsit magasan volt így kénytelen voltam átmenni alpinistába. Pehelysúlyomnak és a masszív polcrendszernek köszönhetően kiválóan alkalmas volt létrának. A kezembe a ruhákkal a szoba felőli oldalon mentem ki és sikerült beleütköznöm Sese még vízes felsőtestébe.
- Uhh, anyám. – Mondtam, miközben végigjártattam tekintetem izmain. Szemeim itták a látványt. Ilyen közelről fedetlenül még nem volt hozzá szerencsém. Reakciómon halkan nevetett én pedig fülig vörösödtem. – Öhm, ez a múltkor véletlenül nálam maradt.  – Nyomtam a kezébe. Így eltakartam, azt a szemet gyönyörködtető látványt. Megfogta és ledobta az ágyra.
- Ez így nem ér. – Néztem fel rá.
- Nem ér? – Kérdezte halkan. – Tudod, én minden egyes alkalommal ezt éreztem, mikor szinte egy szál semmibe, vonultál el a web kamera előtt, vagy épp élőbe előttem. – Mondta és közelebb lépett hozzám, lágyan kezdett el csókolni. Nincs kétségem, Ő fogja okozni a halálom.
- Sese a-a reggeli…
- Nem érdekel. – Suttogta a számba, de én elléptem, még mielőtt túl messzire mennénk.
- Már én utálom, hogy ennyire béna vagyok, de nekem erre fél óra nem elég. Sajnálom. – Nem kifogásokat kerestem. Vágytam rá, de féltem is.
- Nem vagy béna csacsim. És ne haragudj. – Sóhajtott nagyot. - De megveszek érted. – Még mielőtt bármit reagáltam volna ő szólalt meg újra. - Felöltözök, és ehetünk. Szerintem a rántottád egy kicsit eltereli a figyelmem. Isteni illata van. – Mosolygott és elengedett. Nem mondtam semmit, csak magára hagytam. Megterítettem és elosztottam az ételt a két tányéron. Egy szó nélkül habzsolta be az egész adagot és jóllakottan dőlt hátra.
- Ez nagyon finom volt. Meg tudnám szokni.
- Ha jó leszel, megszokhatod.
- Hé én egy földre szállt angyal vagyok. – Az órára néztem. Ideje volt nekem is készülődni. Elöblítettem a használt edényeket és beraktam a mosogatógépbe. Sese leült a kanapéra és a tv-t kapcsolgatta. Valami meccsen megállapodott és biztos voltam benne, hogy az lefoglalja, míg én elkészülök. Letusoltam és felöltöztem. Összeválogattam egy színes, de nem feltűnő szerelést. Bár itt spanyolba az a feltűnő, aki tetőtől talpig szürkét visel és annak árnyalatait. Előszedtem az irattartómat, amiben a szerződésem volt és még néhány szükséges okiratot. Mikor kimentem Sese rám nézett.


- Hova, hova ilyen csinosan?
- Csinosan? – Néztem magamra. – Ez egy teljesen hétköznapi szerelés.
- Lehet, de akkor is az vagy. – Kapcsolta ki a TV-t. Idő volt és neki még haza is kellett mennie, összepakolni. – Gondolom, csak holnap jössz utánam. – Bólintottam. – Vigyázz magadra, jó? – Ölelt meg már lent a kocsi mellett.
- Vigyázok. – Elbúcsúztunk egymástól és kocsiba ülve két külön irányba indultunk…

Sergió szemszöge:

Ahogy elindultam bekapcsoltam a telefonom. Még éjjel kikapcsoltam, mert tudtam, hogy ma forródrót lesz, és mindenki üzenetet küld, vagy telefonál, hogy felköszöntsön. Ahogy rákapcsolódott a kihangosító rendszerre csörögni kezdett.
- Tessék? Ramos. – Vettem fel.
- Öcsi még jó, hogy el lehet érni. Isten éltessen.
- Köszi Rene. Mi újság?
- Ezt én is kérdezhetném. Miért anyuéktól kell megtudnunk, hogy új barátnőd van? Mirian ki van akadva, mert a drága öcsikéje elfelejtette közölni vele ezt a kis infót. Még jó, hogy legalább a szülőknek szóltál. – Elég sűrűn előfordul, hogy címlapra kerülök az alkalmi barátnőimmel és a családom, már nem veszi komolyan a nő ügyeimmel kapcsolatba közölt cikkeket. Most is ez volt a helyzet. A szüleim, ezeket a lányokat, könnyűvérűnek tartják, főleg anya. Nem akartam, hogy Vitaliról is ezt feltételezze. Ezért még a fotós cikk megjelenése előtt elmondtam nekik, hogy van barátnőm.
- Tudod milyenek.
- És, akkor ez most komoly?
- Igen az. Vasárnap megismerhetitek.
- Mi? Mióta vagytok együtt?
- Kicsit több mint egy hónapja, hivatalosan, de január közepén kezdtünk el ismerkedni.
- Te randiztál? – Kedves bátyám egyik döbbenetből a másikba esett.
- Nem egészen. Emaileztünk.
- Várj egy percet. Te interneten ismerkedtél? Ennyire nem lehettél kétségbe esve.
- Nem is. Ő írt rám. Szimplán megírta a véleményét a siralmas teljesítményünkről egy darab szívecske nélkül.
- És eddig miért nem köszöntetek vissza a címlapon.
- Mert ő nem olyan lány, mint akikkel eddig együtt voltam de vasárnap majd megismered és meglátod te is.
- Hát őszintén szólva nem hiszem, de ha te mondod.
- Én hát. Puszilom Danillat.
- Átadom. Sok sikert.
- Köszi. – Mondtam és letettem a telefont. Nem féltem bemutatni őt, hisz szép, okos, talpraesett és nem lehet nem szeretni. Le se tettem a telefont már megint csörgött.
- Ramos! – Hallottam meg Iker hangját.
- Itt is! – Vigyorogtam.
- Hol a fenébe vagy? Már el kellett volna indulnunk.
- Nyugodj már meg. Negyed óra és ott leszek. Gyorsan összeszedem a cuccom és megyek. – Bontottam a vonalat és csöröghetett nem vettem fel. Leparkoltam a ház előtt. Szerintem soha nem öltöztem át olyan gyorsan. A sport táskám már össze volt készítve és a többi cuccom is. Bedobtam a csomagtartóba és indultam Ikerért, aki csak akkor bírt lenyugodni mikor már a stadionnál voltunk. Fura volt, hogy nem cseszett le, amiért megint elrohantam a semmiért.
Az öltöző felé mentünk, jó kedvem volt. Nagyon is. Évek óta nem volt ilyen születésnapi meglepetésbe részem.
- Na és milyen volt a meglepetés?
- Meglepetés?
- Hát Vitalié.
- Jaa... Te honnan tudsz róla?
- Próbáltam menteni a segged, amiért csak úgy szó nélkül leléptél, és megint nem hallgattad meg. Megjegyzem, Moutól ne várj kegyelmet. De feleslegesen jártattam a számat, mert azt mondta eszébe se volt lelépni, hozzád indult, hogy neked is elmondja, amit nekünk.
- Akkor már mindenki előbb tudta, hogy ideköltözik?
- Nem. És nekem se mondta el, csak a kocsi rendszámtáblája után néhány szóból rájöttem. Normális voltál vele ugye?
- Nem igazán. – Húztam el a számat. – Elküldtem és nem érdekelt, mit akar, ő pedig kirakta elém az ajándékom és elment. Éjfél után bontottam ki és egy kulcs volt benn. Először azt hittem buli helyszín és akkor ért csak az igazi meglepetés mikor kiderült, hogy nem. – Meséltem.
- Te akkor idióta vagy. A süsü neked túl gyenge jelző.
- Mit jelent az, hogy süsü. Viatali is mondta nekem, de akkor nem lehet valami szép.
- Azt jelenti finoman szólva, hogy buta. – Nos ez igaz úgy viselkedtem, mint akinek nincs esze, és nem tud gondolkodni.
- Azt hiszem ezt akkor megérdemeltem.
- Nagy szerencséd van haver. Más már rég elküldött volna, de minimum mosolyszünetet tartana. – Ezért is annyira más ő. Valaki azt mondaná, hogy Ő az, aki nem normális, de ő képes túljutni a sérelmein. De tudom azt is, hogy nem tehetem ezt. Remélem nem lesz több ilyen félreértésünk, mert ezeken kívül semmilyen összezörrenésünk nem volt. Kíváncsi vagyok milyen lesz a közelébe. Mikor majdnem minden este együtt lehetünk. Vagy nála, vagy nálam. Vigyorogva léptem be az öltözőbe. Egy pillanatra mindenki engem nézett.
- Bazd meg Ramos! – Csattant fel Roni.
- Mi van?
- Miért neked jutott ez a csaj? – Csóválta a fejét Benzema.
- Mert jókor voltam jó helyen? Higgyétek el, fogalmam sincs. – Nevettem.
- De remélem, nem csak kihasználni akarod. – Nézett rám Gonza.
- Dehogy is. Honnan szeded ezt a baromságot?
- Sehonnan, nyugi. Csak féltem az életed. – Gondolom a kézilabdástól.
- Kösz, de tudok vigyázni magamra. És nem fogok okot adni rá. – Mondtam és ezzel együtt lezártnak tekintettem a témát.
Ahogy Iker mondta az edző haragja utolért, de a büntetésem áttette meccs utánra. Mondjuk ezért se voltam túl hálás. A laza edzésünk végeztével felhívtam Vitalit, mert utána már nem lett volna rá alkalmam.
- Hola édesem.
- Hola szívem. Nemsokára indultok?
- Igen. Mikor érsz ide holnap? Találkozhatnánk.
- Időben, de szabad azt?
- A fotósunk vagy. Munkatárs. Szóval lehet.
- Aha és bírjam ki, hogy csak nézhetlek.
- Kicsim, te azt se bírod. – Vigyorogtam a reggeli esetre gondolva és őszintén jól esett, hogy ilyen hatással voltam rá. Látom, érzem, és mondta, hogy akarja, de valami még gátat szab a vágyainak. Talán a fizikai fájdalomtól tart, mert látom, hogy szeret és érzem, hogy bízik bennem a hülyeségeim ellenére. Talán tényleg ez lehet, ami visszatartja őt. Pedig sose okoznék neki direkt fájdalmat
- Jól van Ramos, cukkolj csak. Tudod az nevet, aki utoljára nevet. – Mondtam magabiztosan.
- Rendben, majd meglátjuk. – Tekintettem kihívásnak a dolgot. – Amúgy merre vagy?
- Liz munkahelyén.
- Nem ám aztán elcsábulsz, és divatfotós leszel.
- Elég divatosak vagytok ti nekem. – Nevetett. – Abban nincs semmi élvezet, ha beállítasz valakit, és csak úgy van.
- Igazad van, abban tényleg nincs semmi élvezet. – Mondtam, de nem a modellekre gondoltam.
- Sergio Ramos, Te nagyon perverz vagy.
- Kicsoda? Rossz az, aki rosszra gondol. – Védekeztem.
- Ha annyira rossz lenne, nem akarnád. – Mondta és láttam magam előtt azt az ártatlanul kihívó tekintetét.
- Hé Sergio… - Kiabált Iker és az óráját mutogatta.
- Ne haragudj. Mennem kell. Holnap találkozunk.
- Rendben. Majd egyszer csak érkezem. Szeretlek.
- Én is szeretlek. – Tettem le a telefont.
Furcsa volt megint egyedül tölteni az éjszakát. De talán nem fog ennyire hiányozni, ha többet lesz velem. Vagy annál is jobban fog. Délelőtt buszra szálltunk és elindultunk az Osasuna otthona felé. Nem rajongtam az ötletért, hogy egyedül jöjjön utánunk, de nem volt más választásunk. Minket is és őt is kötötte az időpont, így még az se volt, hogy mi várjuk be őt. Nem is ért oda előbb. Sőt mi már a játékos kijáróba álltunk mikor berohant és útközben belecsípett a seggembe.
- Ááúúú… - Dörzsöltem meg a fájó pontot, a többiek röhögtek, Víta meg rám kacsintott.


Megállj csak ezt még visszakapod. Fenyegettem meg csak gondolatba, de már én is csak mosolyogtam rajta.
A meccset végül 5-1-re mi nyertük. Sima mérkőzés volt és ez az eredmény pedig elvárható. Örültünk a sima győzelemnek és gondolatban már az Apoel elleni visszavágón jártunk. Nincs megállás, nincs pihenés. Sűrű a meccsnaptárunk és még bő másfél hónap vissza van az idényből. Utána edzőtábor aztán Európa-bajnokság, de legalább ott is mellettem lesz.
A sajtótájékoztató után együtt mentünk ki, és míg a csapattársaim buszra szálltak, addig mi Víta kocsijához mentünk.
- Ha megígérem, hogy úgy bánok vele, mint egy hímes tojással vezethetem? – Érdeklődtem meg. Látszott, hogy elgondolkodik.
- De csak akkor. Ennek a kocsinak lelke van. Sőt mindegyiknek. De ez nagyon érzékeny, úgyhogy óvatosan. – Adta oda a kulcsot. A négy és fél órát végigbeszélgettük. Főleg a mai meccsről volt szó. Ahhoz képest, hogy a fényképezésre koncentrált sok minden megmaradt neki a meccsből.
- És akkor most még szelektálod a képeket?
- Ühüüm. Holnap mikor indulunk a szüleidhez? Tényleg hova is? Sevillába?
- Igen oda és hét óra körül. Öt - hat óra az út. Fogalomfüggő.
- Értem, akkor lesz időm rákészülni. – Sóhajtott.
- Annyira aranyos vagy, hogy aggódsz. Ne félj, nem esznek meg.
- Tudom, ezt már megbeszéltük. – Mosolygott. – Hol alszunk? – Kérdezte.
- Ha nem bánod, akkor most nálam.
- Nem, ha elhozhatom néhány cuccomat, hogy ne reggel kelljen. – Bólintottam. A stadionhoz mentünk a kocsimért ahol váltottam még néhány szót a csapattársaimmal közben Víta elindult haza. Fogalmam se volt, hogy tette, de alig hogy hazaértem ő is odaért. Letette a cuccait és leült a kanapéra, hogy munkához lásson. Mosolyogva néztem végig, ahogy pillanatok alatt bogozza ki a kábeleket és csatlakoztatja egyiket a másikhoz. Aztán utána már csak csendben válogatott. Elmentem letusolni. Épp egy alsót húztam magamra mikor berohant beugrott az ágyamba laptoppal a kezébe.
- Megnézed? – Kérdezte, kizárt, hogy tudjak neki nemet mondani. Leültem mellé és végignéztük a képeket. Ideiglenesen admin lett a klub hivatalos oldalán így feltöltötte a képeket. Mióta ő a fotós sokkal több használható képünk van. Tényleg igaz, hogy erre valamilyen szinten születni kell. Miután végzett letette a gépet és az ölelésembe fészkelte magát és szerintem két perc múlva már aludt is.
Reggel nem tudtam, mikor keltsem. Ő az a típus volt, aki fel nem kelne azért, hogy két órán keresztül készülődjön, inkább alszik.. Ezért hagytam és magától kelt fel hat óra után. Szegényem azt se tudta merre van. Elindult ki aztán visszajött. Forgott egyet a szobába és felém, vette az irányt. Egyenesen nekem jött és átölelt.
- Szeretlek ám. – Motyogta álmosan, amin nekem nevetnem kellett.
- Én is téged álomszuszék. – Összeszedtük magunkat és hét órakor már kocsiba ültünk. Végre valaki, akivel időben el tudok indulni. Nem azzal van elfoglalva, hogy jól néz-e ki, elég alkalomhoz illő-e a ruhája, vagy jól áll-e a haja. Vitali ezeken nem görcsölt. A haja természetes hullámaiban omlott vállára. Farmer, fekete hosszított felső volt rajta és egy kabát. Ezzel anyunál már jó pontot szerzett, mert a húgomra is ki van akadva, mikor kint van a dereka. És nem tesz semmit csak egyszerűen önmaga.
Vele még ez a pár óra is hamar elrepült és azt vettem észre, hogy a szülői ház előtt parkolok, ahol már ott állt bátyám kocsija. Benéztem és láttam, hogy a család az ablakba lóg. Egyszerre nyitottuk ki Vítával az ajtót és ezzel egy időbe nyílt a bejárati is. Drága keresztlányom Danilla rohant ki rajta.
- Sergio! – Kiáltotta. Imádtam a kislányt. Vitali mosolyogva nézte, ahogy a nyakamba ugrik és megszorongat.
- Látom szeretetben nincs hiány. – Mondta.
- Te ki vagy? – Kérdezte a kis kíváncsi.
- Ő a barátnőm Vitali. Vitali ő itt az én tündérkém Danilla.
- Örülök, hogy megismerhetlek. – Mosolygott rá.
- Te leszel Sergio felesége? Nagyapi, azt mondta, hogy Sesének feleség kell. – Bólogatott. Láttam Vítán, hogy egy pillanatra meglepődik, de aztán mosolyra húzta a száját.
- Kérdezd meg tőle. – Mutatott rám nevetve. Na szép, most mit mondjak?
- Sese? Vitali lesz a feleséged?
- Ígérem, te leszel az első, aki ezt megtudja. – Mondtam, hogy leszereljem az én kíváncsi keresztlányomat, akit aztán letettem a földre és beszaladt, mi pedig utána indultunk. Kézen fogtam, hogy ezzel is bátorítsam, mert bár nem látszódott rajta, de én tudtam, hogy izgul. És talán nem alaptalanul, ugyanis belépve négy csodálkozó szempár jártatta tekintetét köztem és közte…

19 megjegyzés:

  1. Szia Vii!
    Nagyon nagyon imádtam!!! :)
    Kellenek az átvezető részek a nagy dolgok között és ez szerintem tökéletes volt :)
    Aranyosak voltak az elején, bár mindig aranyosak... Sergio örülhetett magának, hog hatással van Vitalira :)
    Az egyik kedvenc részem mégis a fiúk reakciója volt az indulás előtt: Roni: "Bazd meg Ramos!" meg Benzema: "Miért neked jutott ez a csaj? beszólásai nálam mindent vittek :D
    Nah meg a fenékbe csípés... Már meg sem lepődöm Vitalin!! :D
    Nagyon remélem, hogy Sergio családjánál nem lesz semmi gond (kicsit érdekes volt a telefonbeszélgetés Renével)... Érthető, hogy bizalmatlanok a lányokkal szsmben, de ha kis esélyt is adnak Vitalinak, hogy megismerhessék nem lehet gond. Legalábbis nagyon remélem :D
    Sergio keresztlánya viszont nagyon édes volt :)
    Szóval nagyon várom a folytatást!
    Sok puszi, Andika

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szija Andika!
      Örülök, hogy tetszett az átvezető! :)
      Köszönöm! :$
      Bizony Sergio örült... :)
      Gondoltam had irigykedjenek a fiúk egy kicsit! :)
      Huha akkor átléptem Víta karakterével egy szintet ha már annyira nem meglepő amit csinál. :)
      René meglepődött, mert ez nem Sesére vall és nem érti... Azt meg majd hogyan fogadják majd kiderül...
      Bizony az és még milyen lesz...
      Puszi:
      Vii

      Törlés
  2. Szia!

    Nagyon tetszett a fejezet! Imádtam :)
    Nálam a prímet Ronaldo és Benzema mondata vitte, ez a mindenféle bevezetés nélküli Bazd meg Ramos! Miért neked jutott ez a csaj? megadta az egész fejezetnek azt a hangulatot, amitől az ember már mosolyog. Amit Vitáék aranyos jelenetei csak tovább fokoznak.
    Szerintem Vitaliban azért van még meg az a gát, ami visszafogja őt, mert azért csak alig egy hónapja vannak együtt, illetve hiába bocsátotta meg az ökörségeit Sergionak, csak benne vannak ezek is. De aranyosak, ahogyan egymást kínozzák :)
    Kíváncsi leszek, hogy mit fognak a szülők hozzájuk szólni! Illetve hogyan fogják egymást még tovább húzni, meg persze arra is, hogy mikor fognak egymásnak esni. Remélem, hamar ki fog derülni!
    Nagyon várom a folytatást!

    Puszi, Bett

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Bett!
      Örülök, hogy tetszett és annak is, hogy ilyen hangulatot adott a fiúk beszólása! :)
      Igazad van, Vitali habár nem haragtartó és könnyen megbocsát vannak félelmei. Szereti Sergiot, de nincs kész rá. A legjobb védekezés a támadás. :) Hát ezt majd mind szép sorban kiderül. :)
      Puszi:
      Vii

      Törlés
  3. Szia! Úgy érzem megértem a komi írásra! :) Nem rég találtam a blogodra és azonnal elolvastam mind a két történetet :) Mind a Szerelem.netet, mint a Kézzel lábbal szerelmet imádom:) Egyszerűen fantasztikusak, de még is ez a történet valahogy közelebb van a szívemhez! :) Nagyon tetszik az írásmódod! ahogy megfogalmazod a történéseket:) És az ahogy alakítod, kavarod a szálakat :) E mellett imádom azt is, hogy ilyen "kiforrt" szereplőkkel van dolgom, akiknek a személyiségét teljesen megismerhetem a történetekből. Bevallom neked őszintén, én nem vagyok egy nagy Real rajongó :$ Sőt! :$ a Spanyol válogatottat sem szeretem:$ a fociban német párti vagyok, de azt szeretném leszögezni, hogy ezzel a kis történettel közelebb hoztad őket a szívemhez :) a Két kedvencem az Iker és Sese:) :) a Kapusokért alapjáraton oda vagyok:) De Ikert mint embert is bírom :) Szóval összességében hírtelen ennyi jutott az eszembe :$Bocsánat a kisregényért :$ És így a végére még annyit: Siess a folytatással :$ :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szija!
      Köszönöm, hogy írtál! :) Nagyon örülök, hogy megírtad a véleményed. És annak is, hogy tetszenek. Meg sem lepődtem azon, hogy a Szerelem net jobban... :) És azt is köszi, hogy annak ellenére elolvastad, hogy nem állnak közel hozzád. :) Az jó ha most már kedveled őket! :)
      Szeretem a kisregényeket úgyhogy semmi gond! :)
      Puszi
      Vii

      Törlés
  4. Szia Csajszi!

    Nagyon tetszett ez a rész is, csak úgy, mint az eddigiek.:)
    Süsü (:P) és Vita nagyon aranyosak együtt.:) <3 Na meg ahogy húzzák egymás agyát. Kíváncsi vagyok, hogy mikor fog Vitánál ez a gát feloldódni....:) Süsü pedig nagyon kis türelmes vele.:) Azt meg nagyon bírtam, amikor Vita belecsípett a négyeske hátsójába :D :D :D
    És a végén pedig ott a családlátogatás...hmm...hmm...érzem, hogy lesz ott valami gubanc, de lehet, hogy tévedek.:)
    Várom a folytatást!:)

    puszi:
    Detti

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hola Detti!
      Örülök, hogy tetszett! :)
      Hát süsü még kicsit teperhet hogy azok a gátak eltűnjenek. Egymás húzúsában nagyon jók. A csípés meg nem maradhatott ki! :)
      Hogy lesz-e gubanc vagy nem majd kiderül a következőböl. :)
      Puszillak:
      Vii

      Törlés
  5. Szia Vii:)
    Nagyon jó lett és nem is lett unalmas abszulut:) Vita és a pasija nagyon édesek együtt:) Hát Sergionak kötélből vannak az idegei ahogy kínozzák egymást,kíváncsian várom hogy Vitában mikor fog átszakadni a gát:)
    Kíváncsian várom hoyg mit szólnak majd Sergio szülei Vitához?? remélem kedvelni fogják:)
    Várom a következőt:)
    Puszi Kolett
    UI: Sergio itt is megszabadul majd a hajától??:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hola Kolett!
      Örülök, hogy tetszett. Azt hiszem az előző részt vettem alapul, mikor azt írtam unalmas. :) A kíváncsiságodat hamarosan kielégítem Hát elég valószínű, hogy itt is levágatja a hajacskáját. :)
      Puszi:
      Vii

      Törlés
  6. Gyááá, hát konkrétan összesz*rtam magam a Sergio félmeztelen vizes felsőteste résznél :DD Meg úgy az egész übergalaktikusan király lett! :D Jah és csak hogy tudd, nem Vita és Sergio várja legjobban azt a bizonyos ledöntelek a lábadról szexet, hanem ÉN!!! :D És naná, hogy ebből szeretnék, most folytatást (a másik sztorit is imádom!!!) mert perverz vagyok és ahogy látom, nem egyedül :DD Vááá, na nem makogok már itt össze-vissza tovább, hanem biztatlak, hogy az én kommnetem olvasása helyett is írjírjÍRJ! Puszillak csajos!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D :D Kész vagy! De így imádlak! Remélem majd ha eljön az ideje te is kielégülsz! ;) Hát Sergi felsőteste... khm...
      Perverzitásban nincs hiány. A múltkor a barátom beleolvasott az egyik kèziratomba azt hittem kiesik a szeme... :D szegényke...
      Na mindegy... Szombaton folytatás. :)
      Írom, írom, írom!
      Puszim küldöm!

      Törlés
  7. Szia babuci :D ( igen, új becenév, semmigond, ugye ? :D )

    Először is.. óhjaj, Serg felsőteste ennyit vállt i belőle, akkor mi lesz ha meztelenül látja ?! helyben el fog élvezni szerintem, a szüzessége elvesztése nélkül ! :D
    Oké, helyrerakom magam és megpróbálok a többiekhez hasonlóan értelmes sorokat is ide írni..ha már azért van ez a kommentelés! :D

    Szóval, tetszik ahogy Ramos isteníti a csajt.. és hogy simán haza meri vinni.. az, hogy minden kis szegletét szereti, a hibáival együtt is :D és imádtam Ronaldo beszólását..!
    A Serg szemszög nekem mindig valahogy jobban bejön, talán mert kicsit máshogy látja a dolgokat, és ez tetszik. Azonban gonosz módon ott hagytad abba, amire a legjobban kiváncsi voltam! A testvérkék reakciójára! :D szóval.. őrülten gonosz vagy *-*♥

    Várom, hogy végre együtt legyenek.. és azt is, hogy a család hogy fogadja a drágát ! Millió pusszantás, meg miegymás ;)

    ui.: nem lehet valahogy meghackkelni az oldalt, és Kézzel-lábbal folytatásnak a szavazatait megduplázni? *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szija Drága!
      Babuci? Hm... Jöhet... Teccik!
      A pasim tücsökbogárnak hív. Fogalmam sincs honnan jött neki... :))
      Na de... Hm hát hová gondolsz. Szerintem Sese előbb elélvezne fordított helyzetben. :D Dee majd meglátjuk. :)) Ezek bőven értelmesek legalább is nekem nagyon tetszenek... ;)
      Hát amit Seséről írtál Vítával kapcsolatban azt nagyon imádtam! <3
      Ez van. Néha gonosz vagyok de nem sürün! :) majd a következőből megtudod! :)
      Hát ahogy elnézem a dupla is kevés lenne, de csak a te kedvedért majd dobok ki facere egy kis részletet szombaton, vagy vasárnap, de csak mert a dupla is kevés lenne...
      Pusszantalak csajos!

      Törlés
  8. Hola Vii!
    Szuper rész lett már alig vártam.:)) imádom.*.*
    Vajon meddig húzzák a fiatalok saját, és egymás agyát, és mikor lesz képes Vita átszabni a gátat magában?:)) ez egy költői kérdés volt, nem muszáj válaszolni ám.:DDD
    Hát Cris és Benzema mondata volt talán a rész csúcspontja.:DD így jártak, Vita nem nekik jutott. ( hála istennek.;) )
    Sese és a tesója közti telefonálás érdekesre sikeredett, meglátjuk majd mit szól René.
    És Vita fenékbe csípése?:D azon jót nevetettem, kedves volt tőle, de tényleg. Olyan Vitás.:DDD
    Danilla olyan cuki.:$ A családlátogatásra most nagyon kíváncsi vagyok, de tényleg. szóval siess.:DD
    várom a következőt, na meg persze a kézzel-lábbal-t is.:DD
    puszi, pacsi. D.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szija Déé!
      Örülök, hogy tetszett! Nem válaszolok a kérdésedre, mert az úgy nem izgi! :) Ki hitte volna, hogy két elejtett beszólás így tud tetszeni... René belepődött azon ahogy Sergio ismerkedett meg Vítával. Mert ugye nála nem ez a megszokott módszer... :D
      Jaja Víta egyre Vításabb! :) Danilla még ennél is cukibb lesz. :)
      Érkezik mindkettő! :)
      Pacsi csajszi!

      Törlés
  9. Hola csajszi!
    Szokás szerint imádtam. Váá, még mindig annyira édesek. Hogy húzzák egymás agyát. Valamikor pedig elszakad a cérna és akkor ......... :D imádtam mindkét szemszöget. Na a családi látogatásra kíváncsi vagyok, de van egy olyan érzésem, hogy valakinek tuti nem lesz szimpa Vita, pedig ahogy a Sese mondta "nem lehet, nem szeretni". Nagyon siess a folytatással! :)
    puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szija csajszi!
      Örülök, hogy ez is tetszett. Jaja egyszer biztos elszakad a cérna. :) A családi látogatás a következő részben meglesz és majd kiderül ők is szeretni fogják e. :)
      Puszi:
      Vii

      Törlés
  10. Szia! Megérkeztem, végre :D
    Annyira bírom, amikor Vita és Sergio húzzák egymást, de már annyira várom, hogy mikor feszül túl az a bizonyos húr, vagy mikor csordul túl a pohár :D
    "Várj egy percet. Te interneten ismerkedtél? Ennyire nem lehettél kétségbe esve." Ezen hatalmasat nevettem :D Rene kicsit beoltotta az öcsikéjét, de jobban meggondolva, csak az évek tapasztalata beszélt belőle :D
    "- Ramos! – Hallottam meg Iker hangját.
    - Itt is! – Vigyorogtam." Akkor állat ez a pasi, te jó isten... :D Ez nagyon fáájt... :D
    Azon jót vigyorogtam, hogy Pamplonában hogy üdvözölte Vita Ramost. :D
    "Ha megígérem, hogy úgy bánok vele, mint egy hímes tojással vezethetem? " Ez meg.. :D gyanítom ha nekem lenne kocsim, én se szívesen adnám ki a kezemből - de milyen messze van még az hogy nekem autóm legyen *szip-szip* :D
    Danilla egy tündér. :) Annyira szeretem a gyerekeket, mert mindig kimondják, amit gondolnak. Most is, ez az "Te leszel Sergio felesége? Nagyapi, azt mondta, hogy Sesének feleség kell" Meg hogy mindig mesélik, amit hallottak. :D
    Imádtam a részt és mondanám, hogy kíváncsi leszek a folytatásra, de már fenn van, úgyhogy megyek tovább komizni ;)
    puszi, Dorcsy

    VálaszTörlés