2012. április 19., csütörtök

28 - Szerelem net

Szijasztok!
Megírtam és fel is tettem, de most egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy jó ez így. :/
Vagy hogy egyáltalán a fejezet jó-e. Mire megírtam totál elbizonytalanodtam...
Remélem ezért nem okozok akkora csalódást mint ahogy most én érzem.
Azért jó olvasást hozzá.
Puszi:
Vii

Sergio szemszöge:

Még mindig nem egészen tértem magamhoz Vitali reakciójától a képpel és a cikkel kapcsolatba. Más már rég hozzám vagdosta volna minimum az étkészletet, vagy elküldött volna a francba, de ő nem. Láttam rajta, hogy nem esett jól neki, ami érthető, de nem akadt ki, hanem hagyta, hogy elmagyarázzam. És csak annyit kérdezett, hogy jelent e nekem még valamit a volt barátnőm. Lara már rég elásta magát előttem. Nem vagyok szent, de soha nem csaltam meg azt a nőt, akivel együtt voltam, azt meg pláne nem, akit szerettem is. Az más kérdés, hogy mit művelek mikor éppen senkim nincs és élvezem a szabadságot.
Nem volt hiába való iderepülnöm és Mou nem fog megdicsérni, de bármilyen büntetést megér, hogy most minden rendben. Már többször rádöbbentem, hogy Ő nem olyan lány, akikkel eddig összehozott az élet. Mi sem bizonyítaná jobban ezt, mint, hogy tagnap este visszautasított. Moszkvába meg se próbáltam úgy közeledni felé, hisz már csak attól zavarba jött, hogy végigsimítottam a karján. Most konkrétan a tudtára adtam, mit szeretnék, és azt vártam, hogy rám vesse magát, de nem az történt. Türelmes vagyok, de egyáltalán nem vagyok hozzászokva a visszautasításhoz, és nem is esik jól…
- Min gondolkozol annyira? Már kinéztél a takaró alól. – Nyújtózkodott. Még a ruhádból is édesem. Mosolyogtam. – Mesélj, mi olyan vicces.
- Semmi.
- Aha. A semmitől van egy 1000wattos vigyor a fejeden? – Simította tenyerét az arcomra, és hüvelykujját végighúzta a számon. Lehet hogy reggel kaphatóbb a sexre az én angyalom? Mindenestre, ha ezt sokáig csinálja, nem nagyon hiszem, hogy jót állok magamért. – Mikor megy géped? – Hullott le keze az arcomról. Na ennyit a határok átlépéséről.
- Nem tudom. Nézel nekünk?
- Nekünk? – Kerekedett el a szeme.
- Jössz velem.
- Nem megyek.
- Dehogy nem. A barátnőm vagy. Mellettem a helyed.
- De nem lehet. Holnap után bajnoki és ötödikén is, hatodikán meg kupa meccs.
- Be vagy táblázva rendesen. – Mondtam de csak legyintett egyet.
- Nem vészes. Tizedikén lesz még egy bajnoki és utána csak a BL meccs. 19-től a tied vagyok, kerek egy hétig. – Mosolygott.
- A-a. 18-tól leszel az enyém.
- Ahogy akarod! - Nyomott csókot a számra, kimászott az ágyból és a fürdőbe ment.
- Hánytól lesz edzésed? - Szólt ki.
- Fél négytől. - Válaszoltam és a nyitott ajtót néztem, amiben megjelent fogkefével a szájába és épp a haját gumizta fel. Legeltettem a szemem, és azon gondolkoztam, vajon meddig bírom ezt még. Az a fürdőszoba pedig még mindig eszméletlen mód izgatta a fantáziámat, ahogy az is, hogy vajon mi lehet a póló és rövidnadrág alatt. A nappaliba ment.
- Délbe indul a géped, retúrjegyet vettél, vagy foglaljak?
- Retúr. Azt hittem, hogy kidobsz. - Ezen hangosan elnevette magát és a kacagását egyre közelebb hallottam. Az ajtóban állt és fejcsóválva engem nézett.
- Ez annyira nem vicces. - Próbáltam komoly lenni, de nem tudtam elrejteni a mosolyomat.
- Jobban szeretlek annál, hogy egy ilyen szánalmas és gyerekes dolog miatt azt mondjam, szia. - Mondta, és azt hiszem, mindketten meglepődtünk, én azon, amit mondott, ő pedig azon hogy kimondta. Amire eddig azt hittem, hogy zavarba volt, az semmi volt, ehhez képest. Eltűnt a fürdőbe. Na erre most mit kéne lépnem? Menjek utána? Vagy ne? Mit mondhatnék erre, hogy én is? Még nem tisztáztam le magamba vajon, mit is érzek iránta pontosan. Vonzódok hozzá lelkileg és testileg is, és egyszerűen imádom őt. Amit csinál, és ahogy. Hogy fiatal kora ellenére ennyire elhivatott, hogy szereti azt, ami nekem az életet jelenti és imádom, hogy ő ennyire más, de mindez elég, hogy azt mondjam, szeretem? Basszus Ramos, fogtam meg a fejem. A világnak csak azt látja, hogy egy nő imádó, macsó vagyok, aki bárkit megkaphat. Hogy nem számít, hány szív szakad meg a focistáért. De vajon hány szív szakad meg Sergio Ramosért vagy fordítva. A focista szívét még senki nem törte össze, de az enyémet, aki valójában vagyok már többen is. Megnyíltam Vitalinak, de vajon bízhatok e benne annyira, hogy a szívemet is neki adjam?... Jobbnak láttam a dolgot most nem feszegetni. Ezt először jobb lesz magamba tisztázni. Kikeltem az ágyból. A fürdőből úgy kiment, hogy észre se vettem. Biztos nem nyújtottam túl bizalomkeltő látványt, a fejemet fogva. Még jó hogy nem olyan nagy ez a lakás. A konyhában találtam meg és épp narancsot facsart.


- Hm... Narancslé? - Öleltem át és nyomtam egy puszit az arcára, hogy éreztessem vele, hogy nem olyan nagy a baj, csak éppen én vagyok az a fajta pasi, aki az érzelemnyilvánítástól leblokkol. - Azt hittem ezt majd én készíthetem neked.
- Talán még lesz rá lehetőséged. - Mosolyodott el.
- Talán? - Fordítottam magam felé.
- Rajtam nem múlik. - Mondta és végig a szemembe nézett. Nem voltam teljesen biztos benne, de úgy éreztem, átlát rajtam. - Kérsz pirítóst? - Bólintottam. És megint csak elcsodálkoztam. Azt hittem felhozza a szobában elhangzottakat.
- Gondolom, ne várjam ágyba.
- Jól gondolod. - Vigyorodott el és elkezdett ki-bemászkálni a konyhába. Azt se tudtam, mi van. Én még olyan voltam, mint egy lassított felvétel. Ő meg a hat négyzetméteren percek alatt megtett pár száz métert mire engem is kézen ragadott.
- Csüccs.
- Hűha! - Néztem, a terülj-terülj asztalkára.
- Ezt mind te csináltad?
- Nem a szomszéd néni.
- Megadod a számát?
- Felejtsd el. Nem jönnél be neki. - Rázta meg a fejét. - Szerinte egy fiúnak ne legyen hosszú haja. Ha mégis akkor az vagy bűnöző, vagy lázadó, és szerinte a focisták naplopók, úgyhogy esélyed sincs.
- Ezt csak kitaláltad.
- Dehogy. Ha kell, írásba is adná. Nem is vagyunk jóba. - Harapott bele a pirítósba. És én is nekiláttam. Bár nem volt egyszerű. Azt se tudtam, mit kóstoljak meg először. Mert ehhez aztán végképp nem vagyok hozzászokva.
Miután megettünk mindent, persze nagyobb részét én, összeszedtem a cuccaimat. Későn keltünk és így jóformán időnk se maradt.
- Kiviszlek a reptérre.
- Köszönöm. – Pusziltam meg. - Legalább látom, hogy mi az az autó, ami neked többet ér, mint egy Audi.
- Ne is mond. Remélem az a tahó már eltakarodott a garázsom elől.
- A ki?
- Valami barom a batár nagy Audijával az én garázsom előtt állt meg. - Mondta mérgesen, amin mosolyognom kellett. Összeszedett ő is néhány dolgot és még egyszer körülnézett.
- Mehetünk. - De alig hogy kimondta, hallottuk, hogy fordult a kulcs a zárba és nyílt az ajtó.
- Jó reggelt fiatalság. - Köszönt Norbi. Na jó ez nekem egyáltalán nem tetszik, akármilyen jó barátok is. És ha most mi épp egymásba lennénk gabalyodva?
- Kedves Norbert.
- Ó jaj mit követtem el?
- Tegyél meg nekem egy szívességet és használd a kis mancsod kopogásra, ha itthon vagyok. Vagy a kaputelefont esetleg a mobilt.
- Jó oké megértettem. - Állt el Víta útjából.
- Mit csináltál vele? - Hajolt hozzám közelebb.
- Semmit. Az előbb még semmi baja nem volt. – Mondtam, de tudtam, ahogy nekem nem tetszett az iménti kulcsos jelenet úgy neki se...
- Ááá szóval ez az, ami jobb, mint egy Audi.
- Egy szóval se mondtam, hogy jobb. Csak azt, hogy én VW párti vagyok. - Mosolygott. Aztán elnézett oldalra és pillanatok alatt változott az arckifejezése. Mindketten arra néztünk amerre ő.
- Ó jaj.
- Mi a baj?
- Az ott Frewer kisasszony garázsa. - Mutatta és az ott parkoló Audira, ami mellett állt valaki. Vitali pedig elindult felé. Utána akartam menni, de Norbi visszahúzott.
- Nem ajánlom. Inkább csak figyelj.
- Fordítasz.
- Örömmel. - Vigyorgott és mindketten a kocsinak dőlve vártuk mi lesz.
- Jó napott uram magáé ez az autó?
- Igen az enyém.
- És tud olvasni?
- Mi ez valami közvélemény kutatás?
- Talán. Tudja bizonyított tény, hogy a jogosítvány megszerzése a szem nagy mértékű romlását eredményezheti egyes helyzetekbe.
- Komolyan? - Csodálkozott el a pasi én meg már köhögéssel lepleztem röhögésem.
- Nem, de legközelebb vegye figyelembe, hogy a garázs ajtajára ki van írva, hogy nem parkoló! És ott van az a kör alakú tábla is kék alapon piros szegéllyel, két vonallal keresztbe áthúzva, ami annyit takar, hogy megállni és várakozni tilos. Ha legközelebb itt találom a kocsiját este, számoljon vele, hogy reggel maga nem fogja. – Mondta mosolyogva - További szép napot. - Fordította le az utolsó mondatot Norbi. A pasi pedig még mindig elképedve nézett Vitali után, akin jól látszódott, hogy megkönnyebbült, hogy nem túl durván, de kioszthatta az illetőt.
- Jobb? - Kérdeztem, mikor odaér.
- Sokkal. - Mosolygott és beültünk a kocsiba. Megértettem miért nem szeret városba vezetni. Itt a közlekedési kultúra egyenlő a nullával, és ha nem vagy agresszív sofőr, jobb, ha a tömegközlekedést választod. Ahogy elnéztem Vítának nem ezzel volt a baja. Lehetetlen helyekre sorolt be és mégis a reptérig vagy nyolcszor mondta el mennyire, utál Pesten vezetni. Norbi kint maradt mi pedig sapkával és csuklyával a fejünkön indultunk el befelé. Mire beértünk már felszólították az utasokat a Madridba tartó gépre, így kénytelen voltam megint elbúcsúzni tőle.
- Sese, amit mondtam… - Kezdte el és látszott rajta, hogy megint zavarban van.
- Shhh… - Tettem ujjamat a szájára. Nem akartam, hogy azt mondja, nem úgy értette csak, azért mert én nem tudtam neki mit mondani. - Várni foglak. - Simítottam végig arcán.
- Menni fogok. - Mosolyodott el. Lehajoltam hozzá és hosszan megcsókoltam. - Vigyázz magadra. Este beszélünk.
- Te is és jó utat. - Mondta és még egy rövidebb csók után, elengedtük egymást. Éreztem, hogy már akkor hiányzott. Tudtam, hogy sürgősen rendbe kell raknom magamban az érzéseimet. De a következő találkozásig mindenképpen.
Hazaérve letusoltam és összepakoltam az edzéshez szükséges dolgaimat, hogy el is indulhassak. Célirányosan az öltözőbe mentem, de ahogy befordultam meghallottam, ahogy Mou mennydörgéshez hasonló hangon ordítja a nevem.
- RAMOS! - Megálltam és megfordultam. - Mégis hogy gondoltad ezt? Azt hiszed, nem tudom meg, hogy csak úgy elutaztál Budapestre? Ráadásul kihagysz emiatt egy edzést!
- Nem ezt nem feltételeztem. - Mondtam.
- Hogy lehetsz ekkora ökör?
- Tessék? - Néztem rá.
- Szerinted nem láttam a tegnapi címlapot? Remélem, rendbe hoztad, amit elcsesztél.
- Végül is igen. - Vakargattam a fejem, és azon tűnődtem, hogy mi van az edzővel, mert ezért minimum egy eltiltás járna.
- Helyes, de ilyet nem akarok többet. – Mondta fenyegetően és elment. Én meg csak álltam ott a folyosó közepén, teljesen lesokkolva.
- Sergio! - Legyezett valaki előttem a kezével.
- Hm? Mi?
- Na mi van tesó? - Röhögött Iker. - Nagyon elgondolkoztál.
- Az edző kicsit lesokkolt.
- Csípi a csajod. - Jött oda Cris. - De te nem nézel ki valami jól. Kidobott?
- Még csak ki se akadt.
- Nem volt hiszti? Se egy hangos szó?
- Nem. Még csak nem is látta a képet. Azt mondta, én figyelmeztettem, hogy lesz majd, aki bepróbálkozik. És mikor mondtam, hogy ki is a csaj csak annyit kérdezett, hogy jelent-e nekem még valamit. - Azt is tudtam, miért kérdezte. Mert tudta, ha nemmel felelek ez a dolog, nem ismétlődik meg és nem is fog.
- Háhh ilyen csaj nincs is. – Mondta a csatár és elment.
- És miért nem vette fel a telefont? – Érdeklődött tovább Iker.
- Mert otthon hagyta már reggel és egész nap úton volt. Az semmi mikor odaértem egy srác jött ki a lakásából, akiről kiderült, hogy a munkatársa.
- Persze neked nem ez volt az első gondolatod.
- Hát nem. Beengedett és ott vártam meg Vítát. Konkrétan ledöntött a lábamról mikor meglátott. - Mosolyodtam el a tegnap este történteken.
- Hát nagy szerencséd van.
- Az. - Bólogattam.
Az edzés a szokásos módon telt. És persze a plusz köreimet is megkaptam.
- Nem zárt edzésünk volt? – Kérdeztem Gonzát, aki mellettem sétált.
- Úgy tudom igen.
- Akkor az, ki? – Mutattam a bejárat felé.
- Passz. – Mondta de mikor odaértünk biccentettek egymásnak.
- Ramos egy pillanatra. – Szólt utánam.
- Igen? – Fordultam az illető felé. És akkor esett le, hogy Ő Vitali kézilabdás barátja. – Ó hello.
- Látom, megismertél akkor a kötelező bemutatkozást, hanyagoljuk is.
- Miről van szó?
- Igazából csak azért jöttem, hogy beverjem a képed, de Vitali, azt mondta, ha egy újjal is hozzád érek soha többet nem áll velem szóba. Az a szerencséd hogy ennyit ez nem érsz meg nekem. Így csak szólni jöttem, hogy ha összetöröd a szívét, nem fog érdekelni, hogy ő mit szeretne. – Meglepődtem. Hogy jön ahhoz ez a tag, hogy csak úgy idejöjjön és leosszon.
- Lassíts öreg. Eszembe sincs őt bántani. Leszűrtél valamit egy képről, de fogalmad sincs arról, hogy mi volt. És csak, hogy tisztázzuk, nem nagyon hiszem, hogy bármi közöd is lenne a kapcsolatunkhoz.
- Vitali fontos nekem.
- Ahogy nekem is. – Vágtam rá.
- Remélem is. De Ramos, ha nem tervezed ezt hosszúra, akkor még azelőtt vess véget ennek még mielőtt komolyabban, belemerülnétek. - Megáll az eszem.
- Nem tudsz te rólam semmit. Ide jössz vádaskodni és tanácsokat osztogatni? Vitali sokat jelent nekem, eszembe sincs neki fájdalmat okozni. – Mondtam. Dühös voltam. Utáltam, ha beleszólnak az életembe, pláne ha olyanok, akik semmit nem tudtak rólam.
- Csak az ő érdekébe.
- Vitali felnőtt és el tudja dönteni, mit akar.
- Ez igaz. És hiába is próbálnám lebeszélni rólad, nem menne. Úgyhogy ezen nem is töröm magam. Ajánlom, hogy vigyázz rá. – Mondta és elment.
Mire beértem az öltözőbe várt nem fogadott hívás és sms is.

Sajnálom, hogy odament. Ez baromi ciki. Egyszer már megkértem, hogy ne ítélkezzen úgy, hogy nem ismer, de úgy tűnik, emlékeztetnem kell rá és arra is, hogy ez az én életem. Haragudni nem tudok rá. Inkább csalódott vagyok, mert ha benned nem is, azért bennem bízhatna. Este beszélünk. Csókollak.

Nem is kell, hogy haragudj. Én pedig túléltem. :) Csak aggódik érted. Itt nem veled vagy a döntéseiddel van baja, hanem velem. :/ Sajnálom... Bár érezném. :) Este. Csók.

El se hittem, hogy ezt én írtam. Az előbb még ki voltam akadva rá most meg Vítának védem. Na én se vagyok normális az egyszer biztos...
Negyedikén lejátszottuk az Espanyol ellen a mérkőzést, amit 5-0-ra nyertünk. Miután vége lett a meccsnek és az ünneplésnek rádöbbentem, hogy mennyire hiányzik nekem Víta. Hogy nincs itt, és ezt nem tudom megosztani vele. Pedig tudom, hogy most ő is nagyon örül.


A következő napokban sokat beszéltünk. Neki már alig volt munkája, de iskolát kajtatott, ami nekem megint csak nem tetszett. Munka és suli nekem egyenlő volt még kevesebb szabadidővel. Nem értettem minek akar tovább tanulni, ha sikeres fotós, hisz máshol is elismerik a munkáját. Ha viszont mindenáron suliba akar járni, akkor ne dolgozzon. Így is olyan nehéz nélküle és ezt egyre többször érzem és erősebben, ahogy magunk mögött hagyjuk a külön töltött napokat.
A soron következő összecsapásra a Betis stadionjába került sor március 10-én. Nem volt könnyű találkozó, de végül 2-3-as eredménnyel a javunkra jöttünk le a pályáról. Most igazán jól esett volna néhány kedves szó Vítától. De a telefonom nem jelzett tőle smst. Sokáig csak bámultam a kijelzőt, de semmi.

Nem írtál. Pedig most igazán szükségem lett volna rá. :/

Pár perc múlva jött a válasz, amin, őszintén elcsodálkoztam…

16 megjegyzés:

  1. Szia!
    Ohh tök jó, én írhatok először! :P :D
    Nekem tetszett, hogy olvashattam Sergio szemszögéből is a dolgokat, bár most már el kellene döntenie neki is, hogy hogyan érez Vitali iránt. Az viszont tetszett, hogy mennyire meglepődött azon, hogy Vitali kimondta, hogy szereti :D Bírom, hogy mindig meg tudja lepni a viselkedésével/gondolkodásával a lány :D
    Amúgy nagyon bírom Sergiot :D Szerintem vicces, hogy próbálja magát visszafogni! :D
    Tetszett a parkolós rész is, bár szerintem Vita tud keményebb is lenni, de most ő is visszafogta magát :D
    Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit írhatott neki Vitali, amin ennyire elcsodálkozott! Nem szép dolog itt abbahagyni... :)
    De hát ez már csak ilyen... szóval türelmesen, de azért nagyon kíváncsian várom a folytatást! :)
    Jajj és nem tudom írtam e már, de nagyon imádom a történeteidet! :)
    Puszi, Andika

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szija!
      Nos igen el kellene döntenie. És valószínű hogy már tudja csak még nem meri bevallani saját magának! :) Dee nagyon közel áll hozzád! Hát azon mág Vitali is meglepődött! :P
      Hát nem adott bele mindent az osztásba ez tény. :)
      A következő részből kiderül mit írt Víta amin Sergio így ledöbbent!
      Igyekszek vele! Legkésőbb hétfőn érkezik, de lehet hogy előbb! :)
      Nem tudom írtad e már de nagyon köszönöm!
      Puszi:
      Vii

      Törlés
  2. Hola Csajszi!
    Nem érzed jónak??!! Pedig nagyon jó lett, sőt szuper.:)
    Sese elhihetné már, hogy Vita nem viselkedik úgy, mint a legtöbb csaj, ő teljesen más. Persze jó értelemeben. :)
    Nono úgy látszik mostanában mindenhol ott van.:DD Na azt az autós jelenetet megnéztem volna, de biztos, hogy Vita nem 100%-os energiával osztotta ki a hapsit. Vagyis úgy értem,, hogy tud ennél jóval kiosztóbb is lenni.:DD Na és Mou reakciója, elég érdekes volt. Azt hittem leszedi majd Sese fejét, de még csal eltiltást sem kapott, a plusz körök pedig nem ártanak neki.:PP úgy néz ki tényleg megkedvelte Vitát a kedves edzőnk.:D "Háhh ilyen csaj nincs is." ezen meghaltam. Cris nagyon nagy arc. Drága Cris, úgy néz ki mégis van, és még csak nem is a te barátnőd, ez szívás.:DDD
    Vártam már mikor fog Berto megjelenni, és tessék végre ő is megjelent. Komolyan ez a két srác beszélgetése haláli volt. Mindkettő védeni próbálja Vitát, ami nagyon jó dolog, jó dolga van a csajszinak.:D
    Na és a vége? Vajon mit írhatott neki Vita? Tudod, hogy ez kínzás, na mindegy, valahogy csak bírom.:D Várom az új részt! :*
    Puszi, D.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szija csajszi!
      Hidd el tökre bepánikoltam, mikor végeztem és elolvastam. De fogalmam sincs miért! Örülök, hogy jónak találod!
      Elhiszi, de azért nem olyan nagy baj, hogy Vitali mindig meglepi valamivel.
      Nono eddig is mindig ott volt, de ugye most Sese is jelen volt és Vítának nem igazán tetszett, hogy ezt Norbi nem tartotta tiszteletbe!
      Vitali nem akarta bemutatni durva énjét. Visszafogta magát! :)
      Mou csípi Sese csaját! És bár Cris nem kedves de igen szerintem is hatalmas arc. :D XD Ehh hát nem az övé! :)
      Jó dolga van, de nincs oda ezért. És nem tetszik neki, hogy Berto így áll hozzá a dolgokhoz.
      Megpróbáom még a héten, de nem ígérem! :) És bocsi a kínzásért! :$
      Puszi:
      Vii

      Törlés
  3. Hola csajszi! :)
    Először is gratulálok magamnak, mert valami iszonyat hosszú komit írtam és véletlen bezártam az egész google chrome-t..na szóval a fejezettel kapcsolatban, imádtam! Nem meglepő szerintem megint csak. Remélem Ramos hamar tisztázza az érzéseit magában, és hivatalosan is rádöbben, hogy szereti Vítát, és nem tud nélkül élni :) Mou-n meglepődtem, hogy így fogadta. Azt vártam, hogy majd tombol meg stbstb, de még se, és ez nagyon jó. Aztán Berto értheti, hogy védi Vítát, de nem kéne első látásra ítélni. Rossz szokás, sajnos sokszor nálam is. Aztán most komolyan kínozni akarsz? Nem bírom ki a következő fejezetig, hogy mit írt Víta. A héten még felkerül, vagy mikor várható? :)
    ezer puszi! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szija csajszi!
      Óóó hát ennél már csak az jobb ha mondjuk az aktuális fejezetet törlöd ki félkészen vagy ami rosszabb ha már majdnem készet. :) Én abszolút jó vagyok benne! :D
      Hmhm Sese már elég közel jár hozzá! :)
      Víta már kisegítette kétszer a Madridot amitől Pérez se tombolt. És mindenki boldog volt! :D De nyugodt lehetsz ha Ramos mégis úgy ment volna vissza, hogy semmi se oké akkor tuti kapott volna meccs elvonást nehogy jól érezze magát! :)
      Bizony rossz szokás! Mindenkinek lehet elsőre egy véleménye. De nem árt ha adunk egy esélyt az illetőnek ha úgy alakul. Nem muszáj leírni! :)
      Bocsi az extrém függő végért! :)
      Megpróbálom még a héten, de nem ígérem!
      Legkésőbb hétfőn fent lesz! :)
      Puszi:
      Vii

      Törlés
  4. Szia:)
    Sztem nagyon jó lett..szóval amíg mi azt mondjuk hogy az lett nincs okod arra hogy elbizonytalanodj:)
    Hát igen tudjuk hogy Vitali nem egy átlagos lány:) Hm és hogy elmondta az érzéseit amit ő már letisztázta magában az érzéseit,most ideje hogy Sergio is ezt tegye:)
    Hát sztem Mou előbb utóbb eléri hogy Vitali is a csapatát erősítse:)
    Hát Berton nem lepődtem bár azt hittem előbb be olvass Sergionak,de lehet nem ez volt az első összetűzessük hiszen Vita mindkettőjüknek fontos:)
    Remélem Vita azt írta Sergionak hogy nála várja??
    Várom a következőt siess ám vele:)
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szija!
      Én nem akartam kételkedni abba, hogy estleg rosszat adok ki a kezemből! Így jött ki! :$ És köszönöm, hogy ti meggyőztök az ellenkezőjéről. :)
      Pedig még nem akarta, de így jött ki. Sese meg hát szépen levezette a gondolatait. Mindennek eljön az ideje! :)
      Berto nem sokat kertelt csak röviden elmondta hogy mihez tartsa magát. Meg nem akarta kivívni jobban Vitali haragját! :)
      Ohh micsoda szárnyaló fantázia! :)
      Majd meglátjuk! :)
      Sietek!
      Puszi:
      Vii

      Törlés
  5. Sziaa drágaság :)
    ne haragudj, hogy mostanában nem kommenteltem, de rengeteget olvastam..és nagyon tetszik mindkettő.. :)

    Az, hogy Lara undorító módon rámászott Sergiora.. Nos nincs hozzáfűznivalóm! :D
    Vita meg elmondhatná igazán, hogy ő még szűz.. mert Serg lassan rá veti magát :D Már ha lesz legközelebb..mert a vége elég titokzatos lett.. Várom a folytatást, pusziim

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szija!
      Gondolkodtam is rajt vajon merre lehetsz! :D
      Örülök, hogy tetszettek!
      Nos igen Lara kicsit sem szerethető módon viselkedett.
      És Víta is elmondhatná, de nem meri. Viszont kérlek szépen semmi nem marad titokba. :)
      Hm-hm... Ígérem hamar kiderül mi áll abba az smsbe! :D
      Puszi:
      Vii

      Törlés
  6. Szia!
    Nem éreztem, hogy rosszabb lett volna, mint bármelyik másik fejezet, sőt nekem kifejezetten tetszeztt hogy Sese szemszög volt. Vita ahogy leosztotta az Audis tagot. :D Báár az Audikért odáig meg vissza vagyok, meg tudtam érteni az ingerültségét.
    Kíváncsi leszek Ramos mikor mondja Vitának, hogy szereti. Mert hogy ez így van ezt szerintem rajta - és Vitán - kívül mindenki tudja :D
    Berto tényleg olyan mint egy bátyó. Egy naagydarab bátyó, aki félti a hugicáját. Szerintem tök természetes, hogy meg akarja védeni, egy alapvetően rossz hírű focistától. Jó nyilván, nem ez a legnagyszerűbb módszer, de még mindig jobb, mintha nem mondaná ki mit gondol és csak bájologna. Nekem legalábbis az a halálom.
    Összességében nagyon tetszett a rész, várom nagyon a folytatást, puszi, Dorcsy :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szija!
      Úgy tűnik csak én én éreztem ezt rossznak, aminek örülök. :)
      Na igen ezt mindenki tudja. Talán már Sese is. ;)
      Berto tényleg húgaként szereti Vítát és ez a fellépés mondhatni így normális. Csak Vitali miatt nem egy jobbossal kezdte a beszélgetést. :D
      Berto nem az a fajta aki csak azért jó pofizik mert megkérik rá. :)
      Örülök, hogy tetszett! Igyekszek a folytatással! :)
      Puszi:
      Vii

      Törlés
  7. Szia Csajszi!

    Ez nem lett jó? Megcáfollak: jó lett. Személy szerint nekem tetszett. :)
    Serg mintha nem tudná, hogy merre van az előre, ha Vitáról van szó. Remélem, hogy minél előbb rendet tesz majd az érzései közt és kimondja végre azt a bizonyos kis szót a csajosnak. Azért megértem bizonyos szempontból az ő viselkedését is, mert ő és a csapattársai biztos irritáló, üresfejű, hülye nőszemélyekkel vannak körülvéve és akkor egyszer csak belecsöppen az életébe Vita, aki ezeknek a teljesen ellenkezője. Gondolom teljesen el van szokva a normális női társaságtól...
    Az Audist kiosztó jeleneten nagyot nevettem. :D :D
    Mou meg úgy néz ki, hogy csípi Vitalit. :)
    Bertotól pedig nagyon aranyos, hogy meg akarja védeni Vitát, de nem biztos, hogy pont így kellett volna. De azért őt is megértem, csak félti a csajost és hozzá Sergről csak annyi jutott el, hogy gyorsabban cserél barátnőt, mint gatyát...
    Na látod, ha nem lett volna jó a rész, nem tudtam volna ennyit írni róla.:)
    Várom a folytatást!:)

    Puszi:
    Detti

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szija Csajszi!
      Köszönöm, hogy megcáfoltál. Komolyan nem tudom mi jött rám. A lényeg, hogy elmúlt. Hála nektek. :D
      Örülök, hogy tetszett.
      Ahogy Víta fejében Sese okoz zavart úgy igaz ez fordítva is. Kettőjük között az a különbség, hogy Víta nem tudja, hogy a szerelem néha fájdalommal is jár. Aki már egyszer pofára esett az utána már nehezebben vallja be saját magának is az érzéseit. És igen az is összezavarta Sergiot, hogy ez nem az a szokásos kapcsolat amihez ő hozzá van szokva.
      Az audis volt a szokásos vicces jelenet. :)
      Mou pedig bizony kedveli Vítát. Pedig neki nem a szíve csücske. :P
      Berto ezt nem megbeszélni akarta, csak elmondta a véleményét. És Vitalit zavarja is, hogy a kézilabdás egyáltalán nem ad esélyt neki. De nem Bertonak kell szeretni Sesét. Ugyebár. :)
      Sietek vele! és még egyszer köszi! :)
      Puszi:
      Vii

      Törlés
  8. Halhó!

    Áh...te, már megint a vége... most megint rágicsálhatom a körmeimet...meddigis? :) Egy parszthajszálnyit sem volt a megszokott szinvonal alatt nem tudom miért érezted! Nekem nagyon tetszett, ahogy leírtad Sergio örlődését és persze az Audis rész tényleg vicces volt! (Jah és ami számomra a vicc, hogy amúgy én birom Larát, mármint a való életben, de itt mégis el tudod hitetni velem, hogy egy gonosz, számító nőszemély! :)) Várom a folytatást nagyon! Legyen az is ennyire "rossz" mint ez! :) Puszi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szija!
      :D Jó majd igyekszem ennyire rosszat írni! :D
      Bocsi a végéért, de ezt most megint nem tudtam máshogy befejezni. :) Örülök, hogy tetszett.
      Háát bocsi hogy negatív karaktert kreáltam abból akit kedvelsz! :$ Az ilyen sose szándékos! :) Ő volt a legkézenfekvőbb. :P
      Igyekszem. De nem tudom mikor tudom hozni. Valamikor jövőhéten. Már csak ebben vagyok biztos...
      Puszi:
      Vii

      Törlés